Ο Αρης ψάχνει για σέντερ φορ, την ώρα που Σολτάνι και Καστίγιο έχουν συμφωνήσει

20:13 7/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Δύο γνωστοί μεταγραφικοί στόχοι του Αρη είναι ο Νέρι Καστίγιο και ο Καρίμ Σολτάνι. Αμφότεροι προορίζονται για να καλύψουν τα επιθετικά άκρα, συνεκτιμάται ότι μπορούν να αγωνιστούν και στον άξονα της μεσαίας γραμμής και είναι σαφές ότι σε περίπτωση που αποκτηθούν οριστικά ο Αρης θα αποκτήσει ταχύτητα στη γραμμή κρούσης. Μένει να φανεί όμως ποιος θα είναι ο εκλεκτός για την κορυφή της επίθεσης, καθώς προβάλλει
βέβαιο ότι θα αποκτηθούν τουλάχιστον δύο φορ περιοχής. Επί του παρόντος οι «κίτρινοι βρίσκονται σε διαδικασία αξιολόγησης των προτεινόμενων περιπτώσεων. Κάποιες είναι ήδη γνωστές, όπως για παράδειγμα αυτή του Ισπανού Μπένχα που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β', δίχως όμως να σημαίνει ο συγκεκριμένος παίκτης πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Σάκης Τσιώλης.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θέλει έναν φορ που θα προέρχεται είτε από την ισπανική σχολή είτε από την αντίστοιχη της Λατινικής Αμερικής, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει βρει κάτι που θα τον εντυπωσιάσει, βάσει ασφαλώς των χρημάτων που διαθέτει η ομάδα, αλλά και των περιπτώσεων που υπάρχουν στην αγορά. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα βιαστεί πριν επιλέξει, έχοντας κατά νου πάντως την απόκτηση δύο ισάξιων παικτών.
 
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας
Στο μεταξύ, οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας όπου η πρώτη συνάντηση προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 29/06. Μέχρι τις 7 Ιουλίου θα γίνουν προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, αφού την επομένου (08/07) η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι και θα παραμείνει για δύο εβδομάδες, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα δοθούν τουλάχιστον τρία φιλικά παιχνίδια.

Στις 25 Ιουλίου οι Θεσσαλονικείς θα μεταβούν στο Ζέεφελντ (Αυστρία) και θα παραμείνουν εκεί έως τις 7 Αυγούστου όπου θα δώσουν τουλάχιστον τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Από την ΠΑΕ Αρης ανακοινώθηκε επίσης ότι θα γίνουν δύο μεγάλα φιλικά παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 17 και 21 Αυγούστου, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των αντιπάλων. Οι «κίτρινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στη Γιουβέντους, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις και με τη Νάπολι.
Keywords
Τυχαία Θέματα