Ο Αδαμίδης έστειλε στους Σκόκο και Μπλάνκο προτάσεις ανανέωσης μέσω e-mail. Στις 800.000 ευρώ η προσφορά για τον πρώτο, στις 500.000 για τον δεύτερο

Το απόγευμα της Τρίτης (14/9) ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε πως σύντομα θα προτείνει στους Νάτσο Σκόκο και Ισμαελ Μπλάνκο να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και λίγο αργότερα το έκανε πράξη, στέλνοντας στους δύο αργεντίνους τις προτάσεις της ΑΕΚ μέσω e-mail. 800.000 και 500.000 αντιστοίχως προσφέρει ετησίως η Ενωση στους δύο παίκτες.

Μετά τον Ραφίκ Τζιμπούρ, η ΑΕΚ

έβαλε πλώρη για να ανανεώσει τη συνεργασία της και με τους Σκόκο, Μπλάνκο. Οι πρώτες συζητήσεις, όπως είναι γνωστό,  με τους εκπροσώπους τους έχουν γίνει πριν από λίγο καιρό και σήμερα (14/9) ο Αδαμίδης έστειλε τις επίσημες προτάσεις του συλλόγου.

Τα συμβόλαιο των δύο ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2011 και από τον Ιανουάριο θα μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν. Ο πρόεδρος της Ενωσης έχει τονίσει επανειλημμένως πως η ομάδα θέλει να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της τους δύο παίκτες, ενώ το τελευταίο που θα ήθελε είναι να χαθούν χωρίς να μπει ευρώ στα ταμεία.

Η πρόταση που αφορά τον Σκό

Keywords
Τυχαία Θέματα