Ντεμόλ: Από τα πιο δύσκολα ματς με Ατρόμητο

Ως ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν χαρακτήρισε το εκτός έδρας με τον Ατρόμητο ο Στέφαν Ντεμόλ, που ξεκαθάρισε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (20/10) πως σε καμία περίπτωση ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα αγωνιστεί ξανά με πέντε επιθετικούς, όπως έγινε στο ματς με τον Πανιώνιο. Παράλληλα, ο βέλγος τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου, τόνισε πως οι παίκτες του δεν πρέπει να επικεντρωθούν μόνο στον Μήτρογλου, καθώς η ομάδα του Δώνη διαθέτει πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές.


Αναλυτικά όσα είπε ο Στεφάν Ντεμόλ στην συνέντευξη Τύπου:

"Έχουμε

μικρότερη περίοδο προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο σε σύγκριση με προηγούμενα ματς, αλλά αξιοποιούμε το χρόνο μας. Την Τρίτη άφησα ελεύθερη επιλογή στους παίκτες μου να προπονηθούν αν το ήθελαν και αν ήθελαν να κάνουν κάποια έξτρα προπόνηση. Ασχοληθήκαμε και με τακτική στις τελευταίες μας προπονήσεις.

Με τον Ατρόμητο θα έχουμε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που είχαμε ως τώρα στο πρωτάθλημα, γιατί θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την αποκάλυψη με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού και η φιλοσοφία του κ. Δώνη, μοιάζει με το δικό μας τρόπο τόσο πέρυσι όσο και φέτος. Στα χαρτιά οι παίκτες του Ατρομήτου είναι καλύτεροι, αλλά αυτό αποτελεί πρόκληση για τους δικούς μου να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Θα έχουμε τέσσερις απουσίες για το ματς αυτό, ο Φέγκρους δεν είναι ακόμα έτοιμος, οι Ντάσιος και Μιχαήλ είναι τραυματίες και ο Πατσατζόγλου είναι σε φάση ανάρρωσης. Υπάρχουν και κάποια ακόμα μικροπροβλήματα, αλλά δεν θέλω να κάνω ευκολότερη τη ζωή του κ. Δώνη αποκαλύπτοντάς τα.

Δίνουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας και είναι ευκαιρία να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις, όπως στον Παναθηναϊκό, που μπορεί να χάσαμε αλλά μάθαμε κάτι μέσα απ' αυτό και με τον Παναιτωλικό, όπου θέλαμε το κάτι παραπάνω.

Περιμένω ότι θα είναι δύσκολο ματς και γι' αυτό θα χρειαστώ παίκτες που να είναι 100% έτοιμοι. Θα προσπαθήσουμε να μην αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας και θα επιτεθούμε για να σκοράρουμε. Σίγουρα θα είναι ένα καλό τεστ για μας να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε σε σχέση με την υπόλοιπη κατηγορία".

Σε ερώτηση αν σκοπεύει να επιφυλάξει ειδική αντιμετώπιση στον Μήτρογλου είπε: "Αν σταθούμε μόνο στον Μήτρογλου θα είναι ασέβεια για τον Ατρόμητο. Έχει στις τάξεις του τον Καραγκούνη που τον παρακολουθεί η Σαμπντόρια, τον Επστάιν που τον θέλαμε το καλοκαίρι και είχα συζητήσει 2-3 φορές μαζί του, τον Πίτου Γκαρσία και τον Τάτο που πραγματοποιούν πάντα καλές εμφανίσεις, τον Σκόνδρα και τον Γιαννούλη που είναι επιθετικά μπακ, τον Ιτανζ που τον γνωρίζω απ' όταν έπαιζε στο εξωτερικό και στον πάγκο παίκτες όπως οι Αναστασάκος και Μπρίτο. Επομένως θα πρέπει να προσέξουμε όλη την ομάδα".

Για την πιθανότητα να γίνουν 18 οι ομάδες του πρωταθλήματος: "Προς το παρόν κοιτάμε τον Ατρόμητο, γιατί δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι 2 αντίπαλοί μας, αλλά και να τους ξέραμε πάλι δεν θα ασχολούμασταν από τώρα. Το αν θα είναι 16 ή 18 οι
Keywords
Τυχαία Θέματα