Χωρίς... επιστροφές και κόσμο στη Νέα Σμύρνη

Ικανοποίηση και χαμόγελα επικρατούν στο Λιμάνι μετά τη νίκη επί της Μπορούσια, αλλά από την Παρασκευή (21/10) ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο ματς της Νέας Σμύρνης για το ματς με τον Πανιώνιο. Εκεί οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν την στήριξη των φίλων του, ενώ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να ελπίζει σε επιστροφή κάποιων από τους τραυματίες.

Αρνητική ήταν τελικά η απάντηση του Πανιώνιου στο αίτημα των πρωταθλητών

Ελλάδας για την διάθεση 1.200 εισιτηρίων για την 7η αγωνιστική και το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα στους κυανέρυθρους χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση την Παρασκευή (21/10), καθώς για σήμερα (20/10) ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει παραχωρήσει ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν.

Ο βάσκος πάντως δεν μπορεί να περιμένει επιστροφές κάποιων από τους τραυματίες για την αναμέτρηση, αφού κανένας από τους Γέστε, Τοροσίδη, Φουστέρ και Φέισα. Ο τελευταίος με τον Τοροσίδης βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας, αλλά ρεαλιστικός στόχος είναι η επιστροφή στο ματς με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική.

Στη διάθεσή του θα έχει μόνο τον Γιάννη Μανιάτη, που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και την Τετάρτη (19/10) πήρε λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας πως σιγά σιγά βρίσκει τον αγωνιστικό του ρυθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα