Νεϊμάρ: Μας έμαθαν ποδόσφαιρο
Την ευκαιρία να... μάθουν πως παίζεται το ποδόσφαιρο από την καλύτερη ομάδα του κόσμου, την Μπαρτσελόνα, είχαν οι παίκτες της Σάντος, όπως δήλωσε ο Νεϊμάρ. Ο βραζιλιάνος διεθνής απένειμε τα εύσημα στους μπλαουγκράνα και εξέφρασε την ελπίδα του να είναι η δική του ομάδα πρωταθλήτρια κόσμου την επόμενη σεζόν.
"Δεν ξέρω αν η Μπαρτσελόνα είναι ανίκητη, αλλά είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Σήμερα, μάθαμε πως είναι να παίζεις ποδόσφαιρο. Αυτό εμείς βιώσαμε σε αυτό το παιχνίδι, πήραμε ένα μάθημα. Μας έμαθαν πως παίζεται το ποδόσφαιρο", ήταν τα λόγια του Νεϊμάρ,
"Τώρα, δεν έχει σημασία τι κάναμε ή τι δεν κάναμε. Αυτό που έχει σημασία είναι πως ήρθαμε εδώ, δώσαμε πολλές μάχες και βγήκαμε η δεύτερη ομάδα στον κόσμο. Ο Γκουαρντιόλα δήλωσε πως είχαν χάσει αρκετούς αγώνες, μέχρι να αρχίσουν τις νίκες. Αυτό είναι θέλει και η Σάντος. Σήμερα χάσαμε, αλλά ίσως σε ένα χρόνο επανέλθουμε και είμαστε πρωταθλητές".
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sport.gr

- Τελευταία Νέα Sport.gr
- Νεϊμάρ: Μας έμαθαν ποδόσφαιρο
- Η Φέγενορντ το ντέρμπι, με σόου Γκουντέτι
- Ματσάρα στη Λάρισα, 5άρα η ΑΕΛ
- Εύκολα, άνετα και ξεκούραστα ο ΠΑΟΚ
- Λευκή ισοπαλία στο Ηράκλειο
- Γόντικας: Να συνεχίσουμε έτσι και το 2012
- Διπλό και κορυφή η Γιουνάιτεντ
- Επιασε κορυφή η Βέροια
- Διπλό η Μπέτις με Ατλέτικο!
- Κυπελλούχος Κόσμου η Μπαρτσελόνα
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά