Επιασε κορυφή η Βέροια

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στη Football League ανάμεσα σε Πλατανιά και Πανσερραϊκό, κάτι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Βέροια, που με τη νίκη της επί του Διαγόρα, "έπιασε" τον Πλατανιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο Μάλεμε, Πλατανιάς και Σέρρες έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να παίνρουν το προβάδισμα

στο 42ο λεπτό με τον Νασλίδη και τους φιλοξενούμενος να φτάνουν στην ισοφάριση στο 53' με τέρμα που πέτυχε ο Βρούτσινα. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 69ο λεπτό.

Οι συνθέσεις στο Μάλεμε
Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Θεοδωρέλης, Ραπτάκης, Πότσι, Μαρτσάκης (64' Τσεσμελής), Γκονζάλες (82' Δρακάκης), Ναζλίδης, Μιρτσέτα, Δράμι.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμαγιάς, Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης, Κ. Τριανταφύλλου, Ανάκογλου (78' Ντα Κόστα), Στεφανίδης, Γκόμεζ (66' Γκόμεζ), Βρούτσινα (86' Τσαούσης), Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Δ. Τριανταφύλλου.

Στη Βέροια, η "Βασίλισσα του Βορρά" δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Διαγόρα, επικρατώντας του με 2-0. Η Λανγκλέ έβαλε μπροστά την ομάδα του μόλις στο 30 λεπτό, ενώ στο 26' ο Ολαϊτάν διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις στη Βέροια
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (84' Τζημογιάννης), Καλογέρης, Βεργώνης, Λανγκλέ (46' λ.τ Τάντιτς), Ολαϊτάν, Κάντι (77' λ.τ Λαναρής).

Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Πουλόπουλος, Παπαδημητρίου (77' Χατζημανώλης), Μπακάλης, Μαλλιάκας, Μπαούρης, Χατζηκοσμάς, Επιφάνης, Αυγενικού, Ρούσσος (57' Λερογιάννης), Μαριεττάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα