Μουρίνιο: Δεν αλλάζω τη θέση μου στη Ρεάλ με τίποτα στον κόσμο

Η ήττα από την Μπαρτσελόνα δεν πτοεί τον Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς όπως δήλωσε η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στο Champions League, αλλά και πρώτη στην Primera Division.

"Δεν αλλάζω τη θέση μου με κανέναν επειδή είμαστε η καλύτερη ομάδα στην ιστορία των ομίλων του Champions League.

Είχαμε

έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και την καλύτερη διαφορά τερμάτων ενώ στο πρωτάθλημα δεν βλέπω κάποια ομάδα πάνω από μας", δήλωσε ο Πορτογάλος ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Ρεάλ κόντρα στην άσημη Πονφεραντίνα.

Οταν αναφέρθηκε στην Primera Division, τόνισε πως και εκεί η Ρεάλ είναι στην κορυφή, αποφεύγοντας πάντως να προφέρει το όνομα της Μπαρτσελόνα, στην οποία αναφέρθηκε ως "...μία ομάδα".

"Υπάρχει μία ομάδα που έχει τους ίδιους πόντους με εμάς (σ.σ εννοεί την Μπαρτσελόνα) όμως έχει ένα παιχνίδι περισσότερο και αν το Σάββατο πάρουμε έναν βαθμό στη Σεβίλλη θα είμαστε μόνοι στην κορυφή.

Αν μάλιστα πάρουμε τη νίκη, θα έχουν τρεις βαθμούς λιγότερους... Ε λοιπόν, πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά, δεν θα άλλαζα τη θέση που έχω με τίποτα στον κόσμο", τόνισε συγκεκριμένα ο Μουρίνιο, ο οποίος απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από οπαδούς της Ρεάλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Δεν θέλω να μιλήσω για το Clasico. Δεν άκουσα τα σφυρίγματα για τον Ρονάλντο και πιστεύω ούτε ο ίδιος".

Κλείνοντας, ο Μουρίνιο τόνισε πως η Ρεάλ είχε μεγάλο κίνητρο και αναφέρθηκε στο ρεκόρ των 15 συνεχόμενων νικών: "Μη μου λέτε πως δεν είχαμε κίνητρο. Πώς είναι δυνατόν αυτό από τη στιγμή που το όνομά μου προστέθηκε δίπλα σε αυτό του Μιγκέλ Μουνιόθ, ένα σύμβολο της Ρεάλ; Ο Μιγκέλ Μουνιόθ και ο Ζοζέ Μουρίνιο, είναι οι μοναδικοί δύο που έκαναν 15 συνεχόμενες νίκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα