Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Νανσί (16/11, 22:00GR)

Με μόνο στόχο τη νίκη, για να μην μπει σε περιπέτειες σχετικά με την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (16/11, 22:00GR) στο ΣΕΦ τη Νανσί.

Οι δύο εκτός έδρας νίκες από Μπιλμπάο, Κάχα Λαμποράλ και Καντού, έχουν... αγχώσει τον Ολυμπιακό, που έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης στο

ματς με τους γάλλους.

Ετσι, παρότι οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (20/11) ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν έχει την πολυτέλεια να ξεκουράσει κανέναν από τους παίκτες του.

Το ευχάριστο είναι πως Κατσίβελης και Κέσελ ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που είχαν και τέθηκαν στη διάθεση του Ντούντα. Στις προπονήσεις μπήκαν οι Βασιλόπουλος και Χάουαρντ, ωστόσο, δεν είναι απόλυτα έτοιμοι και δεν θα βρίσκονται στη 12άδα.

Σε αυτή θα βρεθεί, όμως, ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος αναμένεται σε μεγάλο διάστημα του αγώνα να αναλάβει την επιτήρηση του Νικολά Μπατούμ, του ΝΒΑer της Νανσί, ο οποίος έχει αναδειχθεί MVP στις δύο από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα