Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα οι διεθνείς

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών την Πέμπτη (15/12), καθώς αντιπροσωπία της επισκέφθηκε τον ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ στο Γουδή.

Ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων, Τάκης Φύσσας, ο συνεργάτης του κ. Σάντος, Λεωνίδας Βόκολος, και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Μιχάλης Σηφάκης, Σωτήρης Νίνης, Κώστας Μήτρογλου, Γιάννης Φετφατζίδης και Στέφανος Καπίνο μοίρασαν αυτόγραφα και δώρα στα παιδιά.

Από την πλευρά τους, οι νεαροί φίλοι

της Εθνικής απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μπαλάντες. Τα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ υποδέχθηκαν και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε., Γιάννη Σπανουδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δυνατότητα της ασφαλέστερης δυνατής θεραπείας παιδιών που πάσχουν από καρκίνο έχει εξασφαλίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο το "Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα Παιδιών και Εφήβων" του Γ.Ν.Π.Α "Παν. & Αγλαΐα Κυριακού", το οποίο εξοπλίσθηκε με ειδικό ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα χάρη στην χορηγία της ΟΠΑΠ Α.Ε. και την συστηματική και πολύχρονη δραστηριοποίηση της ΦΛΟΓΑΣ, με αποτέλεσμα να αποτελεί πρότυπο ακτινοθεραπευτικό κέντρο στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα