Μιραλάς: Νίκη και στην Τρίπολη

Η επιτυχία του Ολυμπιακού στο Βελοντρόμ έχει σκορπίσει ικανοποίηση και αισιοδοξία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε για τη νίκη αυτή, τονίζοντας πως η ομάδας του άξια την πήρε. Ο βέλγος σχολίασε το επόμενο ματς με την Αρσεναλ και τόνισε πως ο Ολυμπιακός

μπορεί να κερδίσει και να συνεχίσει στο Champions League. Ωστόσο άπαντες στο Λιμάνι είναι αναγκασμένοι να αφήσουν πίσω τους το ματς της Γαλλίας και να στραφούν σε αυτό με τον Αστέρα, για το οποίο ο Μιραλάς δήλωσε πως στόχος είναι η νίκη.

Η νίκη επί της Μαρσέιγ ήταν πολύ σημαντική; "Φυσικά. Την αξίζαμε, παίξαμε πραγματικά πολύ καλά και με την καρδιά μας, οπότε είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος", είπε ο Μιραλάς.

Για το μέλλον του Ολυμπιακού είναι στο Champions League ή στο Europa League, δήλωσε; "Έχουμε τις πιθανότητες να προκριθούμε στο Champions League, οπότε θα κάνουμε τα πάντα, αλλά και για χάρη τους φιλάθλους μας θα υπερβάλουμε τους εαυτούς μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση".

Για το ενδεχόμενο να κατέβει η Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη με την δεύτερη ομάδα σχολίασε; "Δεν ξέρουμε αν έρθουν με την δεύτερη ομάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Οπότε θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας".

Οσο για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε; "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε πάει δύο φορές εκεί πέρσι και το γήπεδο δεν είναι πολύ καλής ποιότητας. Θα παλέψουμε, όπως στην Γαλλία και θα πάρουμε τη νίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα