Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στους παίκτες του Λεβαδειακού η ήττα από την ΑΕΚ, εκτός ο Μπεγόνια λόγω ίωσης

Με ανάμεικτα συναισθήματα, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (24/11), στο γήπεδο της Χαιρώνειας, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team του Λεβαδειακού και αυτό γιατί η πλειονότητα αυτών θεωρεί άδικο τον τρόπο με τον οποίο επήλθε η ήττα στο παιχνίδι της Τετάρτης (23/11) με την ΑΕΚ, και συγκεκριμένα τη φάση του πέναλτι.

Ωστόσο, ο αγώνας με την Ενωση ανήκει στο παρελθόν

και πλέον όλοι στην ομάδα προετοιμάζονται για το πρώτο επίσημο εντός έδρας φετινό ματς, με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/11, 15:00GR), στο Δημοτικό στάδιο.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (24/11), όσοι από τους παίκτες αγωνίστηκαν για περισσότερα από 45’ στη χθεσινή αναμέτρηση ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Ναπολεόνι και Κοτίτσας, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αντίθετα, δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης ο Μπεγόνια.

Οσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό περιελάμβανε ασκήσεις σε αγωνιστικά τετράγωνα και τελειώματα των φάσεων. Για την Παρασκευή (25/11) είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα