Μιχαλόπουλος: Πεντακάθαρος ο φάκελος του ΟΦΗ

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον φάκελο αδειοδότησης του ΟΦΗ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης ο εκ των νομικών του συλλόγου, Χρήστος Μιχαλόπουλος. Ο κύριος Μιχαλόπουλος τόνισε για το σκεπτικό της απόφασης ότι "αν διαβάσει κανείς το σκεπτικό του κυρίου Γυφτάκη θα καταλάβει ότι ο φάκελος μας είναι πλήρης. Εκείνο το οποίο μπορώ να πω είναι ότι ο συλλογισμός του κυρίου Γυφτάκη είναι καταπέλτης σε βάρος όλων όσων καταφέρθηκαν αρνητικά κατά του ΟΦΗ.
Ο κύριος Γυφτάκης είναι αρεοπαγίτης και δικαιώνει τον ΟΦΗ πλήρως σε όλα τα ζητήματα".Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Μιχαλόπουλου στον Athletic Radio 104,2:Για την υπόθεση του Πέερσμαν:
"Eνας από τους λόγους απόρριψης του ΟΦΗ κατά την απόφαση είναι η υπόθεση Πέερσμαν. Eκανε μια προσφυγή και ζητούσε 183.600 και καλώς ή κακώς του επιδικάστηκαν. Επιδικάστηκε το παραπάνω ποσό και ο ΟΦΗ ήρθε σε έναν διακανονισμό και μάλιστα αυτό έγινε με μια πρωτοβουλία του κυρίου Μαχλά.Hρθαν σε μια συμφωνία και έγινε ένα συμφωνητικό με ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου. Εμείς τακτοποιήσαμε όλες τις δόσεις και πληρώσαμε 190.000 ευρώ. Η επιτροπή που μας απέρριψε λέει ότι την πληρώσαμε 13 Μαΐου και κατά συνέπεια λέει ότι είναι εκπρόθεσμο.Oμως, η επιτροπή δεν λαμβάνει υπόψη της όπως το επισημαίνει ο κύριος Γυφτάκης. Ναι μεν, ήρθε η προσφυγή της ΦΙΦΑ στις 12 Μαΐου όμως μας δίνει προθεσμία ενός μήνα για να τακτοποιηθεί η υπόθεση.Κάτι, που κάναμε την αμέσως επόμενη ημέρα και κατά συνέπεια είμαστε εμπρόθεσμοι με βάσει την απόφαση της ΦΙΦΑ, κάτι που λέει ο κύριος Γυφτάκης. Προκύπτει και κάτι άλλο σημαντικό. Η ΦΙΦΑ δεν θέλει να εξοντώσει και να τιμωρήσει τα σωματεία. Oταν η ΦΙΦΑ "λέει" τον Μάιο πλήρωσε για μια τελευταία φορά τότε σημαίνει ότι δεν θέλει να εξοντώσει ή να τιμωρήσει τα σωματεία".Για την υπόθεση του Πόποβιτς:
"Αναφέρεται ότι ο Πόποβιτς πληρώθηκε εκπρόθεσμα. Αυτά τα πράγματα είναι ανήκουστα. Ο Πόποβιτς έκανε προσφυγή και ζητούσε 25.300 ευρώ. Η απόφαση βγήκε στις 3 Απριλίου. Μου ζητούσε να τον ρυθμίσω μέχρι τις 31 Μαρτίου. Τον εξόφλησα όταν η απόφαση βγήκε".Για την υπόθεση του Μύρωνα Σηφάκη:
"Oταν ας πούμε για τον Σηφάκη δεν μνημονεύει ότι υπάρχει συμφωνητικό με ημερομηνία 31 Μαρτίου και δεν το αναφέρει καθόλου. Eκοψαν τον ΟΦΗ γιατί ήθελαν να τον κόψουν. Τον έκοψαν άγαρμπα.Ο κύριος Γυφτάκης λέει ότι ο ΟΦΗ έχει όλες τις προϋποθέσεις και κυρίως αναφέρει ότι η ΠΑΕ είναι βιώσιμη. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η δευτεροβάθμια επιτροπή έσφαλε. Στάθηκε σε παίκτες που υπάρχουν αποδείξεις από την πλευρά του ΟΦΗ".Για την υπόθεση του Σουλεάπ:
"Για το θέμα του Σουλεάπ, λέει ότι έγινε το συμφωνητικό στις 10 Μαΐου. Λάθος. Ο Σουλεάπ υπέγραψε συμφωνητικό με ημερομηνία 31 Μαρτίου. Γιατί δεν το αναφέρει μέσα;".Για τον φάκελο του ΟΦΗ:
"Ο φάκελος του ΟΦΗ ήταν καταπληκτικός και πεντακάθαρος. Δεν υπήρχε μέσα καμία πλαστή υπογραφή και θεωρώ ότι είναι μια σκανδαλώδης απόφαση και η οποία αν δεν ανατραπεί οδηγεί τον ΟΦΗ σε διάλυση και εξόντωση. Όταν λέγαμε στον κόσμο ότι ο φάκελος του ΟΦΗ ήταν καθαρός, δεν λέγαμε ψέματα".Για
Keywords
Τυχαία Θέματα