Μενδρινός: Να πάμε ψηλά τον Αρη

Υποσχέσεις για έναν καλύτερο Αρη και μία καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα έδωσε ο Κώστας Μενδρινός. Ο έλληνας μέσος μίλησε στον "Aris fm" για την γλυκόπικρη γεύση, που άφησε στους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης η φετινής σεζόν, αλλά και για τα αισιόδοξα μηνύματα, που έστειλε η ομάδα στο τέλος της περιόδου υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη. Για το διάστημα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας: "Λείπουμε ήδη δέκα μέρες. Μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία έχουμε ένα μεγάλο διάστημα
στο οποίο με κάποια τρεξίματα και ατομικά προγράμματα κάνουμε συντήρηση. Είναι λάθος για ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή να μένει αδρανής".
 
Για την αποτυχία εισόδου στα πλέι οφ: "Στεναχωρηθήκαμε πολύ. Θα κοιτάξουμε όμως την επόμενη χρονιά να αναπληρώσουμε τα φετινά λάθη μας για να πάμε τον ’ρη όσο πιο ψηλά γίνεται. Η εικόνα μας τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές  ήταν φανταστική και σίγουρα αποτελεί παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά. Δείξαμε δίψα και πάθος για τη νίκη. Βλέποντας την εικόνα των ομάδων των πλέι οφ  συνειδητοποιούμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω αν συμμετείχαμε. Δεν έχει όμως νόημα να το συζητάμε. Κλείσαμε τη χρονιά με πολύ καλές εντυπώσεις. Έχουμε πολλές προσδοκίες για τη νέα χρονιά και ο κόσμος του ΑΡΗ θα δει πολλά πράγματα".
 
Για τη συμβολή του Σάκη Τσιώλη: "Φυσικά και έχει μεγάλο μερίδιο. Δεν είναι μάγος βέβαια. Μας έκανε όμως να έχουμε πάθος στο γήπεδο, κάτι που μας έλειπε. Ήταν το μόνο που δεν είχαμε διότι οι παίκτες του ’ρη έχουν αξία και ποιότητα. Αυτό πιστεύω πως έκανε τη διαφορά και παρουσιάσαμε αυτή την τόσο καλή εικόνα".
 
Για την απώλεια 22 βαθμών στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: "Είναι ανεξήγητο. Την επόμενη χρονιά όμως θα κοιτάξουμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως και τα εκτός, για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και θα το κάνουμε".
 
Για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: "Ήταν κάτι το μαγικό. Κάναμε πράγματα τα οποία δεν τα πιστεύαμε όταν έγινε η κλήρωση. Ο συνδυασμός όμως Ευρώπης, πρωταθλήματος και Κυπέλλου κουράζει ακόμα και τις πιο μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να τα συνδυάσεις".
 
Για το γεγονός ότι έπαιξε σε πολλές θέσεις της ενδεκάδας: "Αυτό είναι στο χέρι του κάθε προπονητή. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κερδίζει η ομάδα του σε όποια θέση και αν παίζει. Αυτό πρέπει να είναι η προτεραιότητα του κάθε παίκτη και μετά το σε ποια θέση θα παίξει".
 
Για την ομάδα Κ20: "Αποτελείται από παιδιά που έχουν μέλλον, φτάνει να αξιοποιηθούν κατάλληλα. Υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα".
 
Για τον MVP του ’ρη, Νίκο Λαζαρίδη: "Αναμφισβήτητα του αξίζει. Βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα. Έπαιξε σε πολλά παιχνίδια και έδωσε σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα. Πιστεύω ότι πανάξια κατέκτησε αυτό τον τίτλο".Για τον κόσμο της ομάδας: "Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πάντα δείχνει την αγάπη του στην ομάδα και αυτό πρέπει να κάνει και τώρα. Είναι πάντα δίπλα μας και στις λύπες και στις χαρές. Αυτό θα το
Keywords
Τυχαία Θέματα