Μένει στην ΤΣΣΚΑ ο Κιριλένκο!

Την απόφαση να μην κάνει χρήση του όρου που του επέτρεπε να επιστρέψει στο ΝΒΑ μετά τη λήξη του lockout, πήρε ο Αντρέι Κιριλένκο. Aυτό σημαίνει ότι θα θα παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, τόνισε:

Β«Η απόφαση του Αντρέι είναι το καλύτερο δώρο για τους φίλους της ΤΣΣΚΑ. Είναι πολύ θετικό που κλείνουμε το 2011 με ένα τόσο ευχάριστο νέο. Ο Κιριλένκο απέδειξε πως αποτελεί ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας, αλλά κι ένας πολύτιμος και αφοσιωμένος παίκτης. Απέδειξε πως είναι ένας πραγματικός πατριώτης, ένας άνθρωπος που δεν ψάχνει τα πρόσκαιρα οφέλη και προσπαθεί να δίνει χαρά στους φίλους του μπάσκετ σε όλη τη Ρωσία, συμβάλλοντας στην αύξηση της απήχησης του αθλήματος. Ξέρω πως είχε πολλές επιλογές για να φύγει και τη δυνατότητα να κερδίσει πολλά χρήματα, αλλά και τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάποιον τίτλο στο ΝΒΑ. Γι’ αυτό η απόφασή του να μείνει έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία για μαςΒ».

Ο ΑΚ-47 είπε από την πλευρά του: Β«Τον τελευταίο μήνα εξέτασα όλες τις προοπτικές που υπήρχαν, ζύγισα τα υπέρ και τα κατά, και αποφάσισα πως θα τελειώσω τη σεζόν στην ΤΣΣΚΑ. Έχουμε αποκτήσει μία πολύ καλή χημεία στην ομάδα και θα ήταν λάθος να φύγω στα μέσα της σεζόν. Θα ήταν άδικο απέναντι στους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους. Ξέρω πόσο πολλά στηρίζουν πάνω μου. Είναι μεγάλη χαρά για μένα να αγωνίζομαι για την ΤΣΣΚΑ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Είμαι ευγνώμων απέναντι στη διοίκηση για την υπομονή που έδειξε στην περίπτωσή μου. Ευχαριστώ πολύ όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξη. Ελάτε στο γήπεδο για να μας ενισχύσετε!Β».

Keywords
Τυχαία Θέματα