Μέλμπεργκ: Ετοιμοι με Ντόρτμουντ

Στο κακό θέαμα του ντέρμπι στάθηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ μετά το 1-1 με την ΑΕΚ, στάθηκε κι αυτός στα πολλά σφυρίγματα του Κωνσταντινέα, που δεν βοήθησαν την εξέλιξη του αγώνα και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ.

"Το πρωτάθλημα δε σταματά για όλους τους παίκτες, αλλά για όσους αγωνίζονται στις εθνικές,. Αυτό όμως το γνωρίζαμε ήδη ότι θα το αντιμετωπίσουμε", τόνισε αρχικά ο σουηδός όταν ρωτήθηκε

αν η διακοπή του πρωταθλήματος έφταιγε που ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε όπως στα προηγούμενα ματς.

Για το γεγονός ότι έγινε ένα ματς με πολλά σφυρίγματα και διακοπές ο Μέλμπεργκ τόνισε: "Ήταν σίγουρα ένα ματς με ένταση τόσο εκτός, όσο και εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν έγινε καλό παιχνίδι, εμείς στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης και στην επανάληψη θέλαμε να πιέσουμε για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Όσον αφορά το κρίσιμο ματς με την Ντόρτμουντ, τόνισε: "Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μου θα παρουσιαστεί έτοιμη την Τετάρτη παρά το γεγονός ότι σήμερα δώσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια δύσκολη κούρσα και χρειάζεται πάντα να είσαι έτοιμος".

Keywords
Τυχαία Θέματα