Λεονάρντο: Μας έδωσε κίνητρο ο Αδαμίδης

Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό και έπρεπε να κερδίσει εξέφρασε ο Λεονάρντο, που αποκάλυψε ότι ο Σταύρος Αδαμίδης πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες πριν το ματς, γεγονός που τους έδωσε κίνητρο.

"Πριν το ματς ήρθε ο πρόεδρος στα αποδυτήρια και μας μίλησε. Αυτό μας έδωσε κίνητρο. Για αυτό μπήκαμε πιο δυνατά από τον Ολυμπιακό.

Δυστυχώς φάγαμε πρώτοι γκολ, όμως ισοφαρίσαμε αμέσως. Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε", είπε αρχικά ο Λεονάρντο.

Αναφερόμενος στην αλλαγή προπονητή τόνισε: "Ο κάθε προπονητής δουλεύει με τον δικό του ρυθμό και εμείς πρέπει να μάθουμε τώρα να δουλεύουμε με τον κύριο Κωστένογλου".

Οσο για το ματς με την Λοκομοτίβ στο Europa League, επεσήμανε: "Εχουμε μηδέν βαθμούς σε δύο ματς και πρέπει να κερδίσουμε. Είναι τελικό για εμάς".

Αραμπατζής: Καλή ανάρρωση στον ΓκούντγιονσενΟ Γιάννης Αραμπατζής συμφώνησε με τον Λεονάρντο πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, εξέφρασε την πικρία του για το ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά στάθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Γκούντγιονσεν, που του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

"Μας μένει η πίκρα της ισοπαλίας. Ημασταν καλύτεροι στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε μία και έκανε γκολ", ήταν τα πρώτα λόγια του Αραμπατζή, που στη συνέχεια μίλησε για την αλλαγή προπονητή.

"Η αλλαγή βοηθάει στο να δώσουν οι παίκτες κάτι παραπάνω, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να δίνουν όλοι το100% και να παίζουν παθιασμένα, όπως κάναμε σήμερα".

Οσο για τον τραυματισμό του Γκούντγιονσεν είπε: "Είναι σοβαρός ο τραυματισμός. Θέλαμε να του αφιερώσουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Του εύχομαι καλή ανάρρωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα