Με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ηρακλής

Ποινή αποκλεισμού της έδρας τριών αγωνιστικών καθώς επίσης και πρόστιμο 7.195 ευρώ επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Ηρακλής για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Αρη που προκάλεσαν προσωρινή διακοπή του αγώνα και εκκένωση του γηπέδου. Οι κυανόλευκοι θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ με σκοπό την μείωση ή εξάλειψη της ποινής. Για να ακριβολογούμε, ο αθλητικός δικαστής επέβαλλε:
α) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, πρόστιμο 2.200,00 ευρώβ) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, ποινή
αποκλεισμού (μία (1) αγωνιστική + προσαύξηση μίας (1) αγωνιστικής κατ΄ άρθρο 26) δύο (2) αγωνιστικών ημερών χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο (3.300,00 ευρώ προσαυξημένο κατά 50% κατ΄ άρθρο 26) 4.950,00 ευρώ καιγ) για περιορισμένης έκταση επεισόδια κατά την έννοια του άρθρου 67 παρ. 2 αριθμός ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μίας (1) αγωνιστικής, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ την 26-3-2011.
Keywords
Τυχαία Θέματα