Με το δεξί στην Α1 ο Κολοσσός, 72-67 τον Πανιώνιο

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 ο Κολοσσός, ο οποίος νίκησε με 72-67 τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι κυανέρυθροι άργησαν να μπουν στο ματς και παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς (25 πόντοι) δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα. Για τους νικητές, κορυφαίος ήταν ο Μπόικιν με 20 πόντους.

Με όπλο την καλή του άμυνα ο Κολοσσός πήρε από το ξεκίνημα του αγώνα και κατάφερε να χτίσει από νωρίς μία σημαντική διαφορά, καθώς κράτησε τον Πανιώνιο σε μονοψήφιο αριθμό πόντων (18-9, 10`).

Χόπσν και Μπόικιν έκαναν καλή δουλειά στην επίθεση και οδηγούσαν τον Κολοσσό, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέβασε την απόδοσή του και ο Χάτεν. Από την άλλη πλευρά, μεγάλη εμφάνιση πραγματοποιούσε ο Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς, ωστόσο, ήταν ο μόνος παίκτης των κυανέρυθρων που ήταν καλός επιθετικά.

Κάπως έτσι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάνε στο ημίχρονο προηγούμενοι με 42-25.

H τρίτη περίοδος ήταν η χειρότερα, από πλευράς παραγωγικότητας, του Κολοσσού στο ματς, αλλά και πάλι ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να... ανησυχήσει ιδιαίτερα τους ροδίτες, οι οποίοι διατήρησαν το προβάδισμά τους σε διψήφιο αριθμό πόντων (54-40), με τον Μπόικιν να δίνει λύσεις στο τελευταίο λεπτό.

Ο Γιάνκοβιτς συνέχισε την εντυπωσιακή του εμφάνιση και στην τελευταία περίοδο, στην οποία οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί για την ανατροπή και μείωσαν στους 10 με το ξεκίνημά της (54-44).

Ενα τρίποντο του Ντίμπλερ έριξε τη διαφορά για πρώτη φορά κάτω από τους 10, έξι λεπτά πριν από το φινάλε (56-49) και ο Πανιώνιος άρχισε να ελπίζει. Οι ροδίτες, όμως, άντεξαν στην πίεση, αντέδρασαν ψύχραιμα και όντας εύστοχοι στις ελεύθερες βολές κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Α1 (72-67).

Keywords
Τυχαία Θέματα