Με νίκες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον 2ο όμιλο της Euroleague οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζαλγκίρις Κάουνας

Με νίκες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον 2ο όμιλο της Euroleague οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζαλγκίρις Κάουνας, που επικράτησαν των Ουνικάχα Μάλαγα και ΚΚ Ζάγκρεμπ αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Με αυτή την νίκη, οι λιθουανοί εξασφάλισαν την πρόκριση τους στο Top 16 της διοργάνωσης.

Η Ζαλγκίρις δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ΚΚ Ζάγκρεμπ, επικρατώντας με 87-76 στο Κάουνας, στο πλαίσιο

της 10ης αγωνιστικής της Euroleague. Γουίμς, Γιανκούνας και Πόποβιτς οι καλύτεροι για την ομάδα του Τριφούνοβιτς.

Οι γηπεδούχοι πήραν σαφές προβάδισμα για την νίκη από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, όπου επικράτησαν με 28-18. Οι λιθουανοί συνέχισαν την πολύ καλή τους εμφάνιση και στο δεύτερο δεκάλεπτο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με διαφορά 17 πόντων (46-29).

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Τριφούνοβιτς απλά διατήρησε την διαφορά που είχε αποκτήσει από το πρώτο μέρος (66-50). Οι κροάτες εκμεταλλεύτηκαν την χαλάρωση των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο και συμμάζεψαν την διαφορά (72-79, 37'), χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να κάνουν κάτι περισσότερο.

Η Ζαλγκίρις επικράτησε με το τελικό 87-76, πέτυχε την τέταρτη νίκη της στην φάση των ομίλων της Euroleague και προκρίθηκε στο Top 16.

Παρά το ότι είχε προκριθεί στο Top 16 και είχε εξασφαλίσει και την πρωτιά, η ΤΣΣΚΑ τελείωσε τις υποχρεώσεις της αήττητη στον 2ο όμιλο, νικώντας και την Ουνικάχα στην Μάλαγα, με 91-83.

Οι ρώσοι αντιμετώπισαν προβλήματα από τους ισπανούς μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο (22-23), αφού στην συνέχεια ανέβασαν στροφές και με κορυφαίους τους Τεόντοσιτς και Κρστιτς έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα