"Με 10 εκατ. ευρώ το 51%"

Μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, ακολουθεί η Τακτική Γ.Σ. στις 28 του μήνα. Για την συγκεκριμένη Συνέλευση, η ΠΑΕ είχε εκδώσει πρόσκληση, αλλά την Πέμπτη (15/12) εξέδωσε νέα, με πρόσθετα θέματα.

Ένα εξ’ αυτών αφορά αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ένα θέμα που περιείχε και προηγούμενη (με 20 εκατ.ευρώ). Τελικά ζητήθηκε διευκρίνιση

από την ΠΑΕ ΑΕΚ και επίσημα μας υπογραμμίσθηκε ότι ήταν διαδικαστικό το θέμα και ότι ισχύει το ότι Β«με 10 εκατ.ευρώ ο κάθε ενδιαφερόμενος επενδυτής μπορεί να πάρει το 51% των μετοχώνΒ».

Επίσης, αν δεν υπάρχει απαρτία στις 28 του μήνα (το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρχει), γνωστοποιήθηκαν και οι επόμενες δύο ημερομηνίες αν αναβληθούν. Έτσι θα διεξαχθεί εν συνεχεία στις 2 Ιανουαρίου και μετά στις 11 Ιανουαρίου. Όπως και να έχει από την ΠΑΕ ΑΕΚ λένε ότι μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα με όποιον θέλει να επενδύσει στην Ενωση. Σε διαφορετική περίπτωση τις ευθύνες τους πρέπει να αναλάβουν οι μεγαλομέτοχοι της Νίκος Νοτιάς και Supporters, σε διαφορετική περίπτωση η εταιρία θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο για να οριστεί νέα διοίκηση.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Γ.Σ.:

Β«ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ –
ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΒ»
ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής σε συνέχεια της από 30 Νοεμβρίου 2011 Πρόσκλησής του στους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία Β«ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΒ», που εδρεύει στην Πάροδο oδού Ρεθύμνης, Θέση Μαζαρέκο, Σπάτα Αττικής, και εκπροσωπείται νόμιμα, σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 28 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας επί της Παρόδου Οδού Ρεθύμνης, Θέση Μαζαρέκο, Σπάτα, ενώ σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/20, καθώς και το άρθρο 18 και 19 του Καταστατικού της εταιρείας, η Επαναληπτική συνεδρίαση αυτής θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την 04 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας εκ νέου, η δεύτερη Επαναληπτική συνεδρίαση αυτής θα πραγματοποιηθεί επίσης στον ίδιο χώρο την 11 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ., καλεί τη Γενική Συνέλευση να λάβει απόφαση και για τα παρακάτω πρόσθετα θέματα αρμοδιότητάς της που αιτήθηκαν από μέτοχο που εκπροσωπεί το 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με το άρθρο 39 παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/1920:
ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 31ης Εταιρικής Χρήσης από την 1η Ιουλίου 2010 μέχρι την 30 Ιουνίου 2011, μαζί με την Έκθεση Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και το πιστοποιητικό ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγ

Keywords
Τυχαία Θέματα