Μάνατζερ Κούμπιτσα: Η Renault παραποίησε τα λεγόμενα του Ρόμπερτ

Για παραποίηση των λεγόμενων του Ρόμπερτ Κούμπιτσα κατηγόρησε την Renault ο μάνατζερ του πολωνού οδηγού, Ντανιέλε Μορέλι, υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του ουδέποτε είπε πως δεν θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες το 2012.

Σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη (23/11), η βρετανική ομάδα παρέθεσε δηλώσεις του Κούμπιτσα, που έλεγαν επί λέξει: " έφτασα στο συμπέρασμα ότι ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν θα είμαι έτοιμος για τη σεζόν 2012".

Ομως ο Μορέλι μίλησε στην Gazzetta dello Sport

μία μέρα αργότερα, δίνοντας τη δική του εξήγηση για το πώς έχει κατάσταση: "Δεν είναι αλήθεια ότι δεν θα είναι έτοιμος για το 2012. Αυτό που είπε, είναι ότι δεν είναι σίγουρος αν θα είναι σωματικά έτοιμος για τα πρώτα τεστ τον Φεβρουάριο".

Ο Μορέλι ξεκαθάρισε, επίσης, πως δεν έχουν γίνει επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του Κούμπιτσα, που λήγει στο τέλος του έτους, σε αντίθεση με όσα ισχυριζόταν η ανακοίνωση της Renault.

Renault θα πάρει τις αποφάσεις της σχετικά με τους οδηγούς της [το 2012] και εμείς θα κοιτάξουμε τις εναλλακτικές επιλογές. Από την 1η Ιανουαρίου θα είμαστε ελεύθεροι να πάμε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση", ήταν το σχόλιο του ιταλού, δίνοντας έτσι τροφή στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κούμπιτσα να αποτελεί στόχο της Ferrari για το 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα