Λυκογιάννης: Με υπομονή για τη νίκη

Mε δεδομένες τις απουσίες των Τσιάρα και Αγαδάκου, ο Αρης Λυκογιάννης γνωρίζει καλά πως το έργο του Ικαρου Καλλιθέας απέναντι στο Ρέθυμνο είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο έλληνας τεχνικός ξεκίνησε τις δηλώσεις του για το ματς της Κυριακής (15/1), κάνοντας αναφορά στην απόδοση της ομάδας του απέναντι στο Μαρούσι, από την οποία είχε μείνει ικανοποιημένος:

"Απέναντι στο Μαρούσι βελτιώσαμε τη διάρκεια της απόδοσης μας, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και δείξαμε πάθος στην άμυνα. Ανάλογα πρέπει να είναι τα

στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσουμε απέναντι στο Ρέθυμνο", δήλωσε ο Λυκογιάννης και συμπλήρωσε:

"Ο αντίπαλος μας είχε εξαιρετική πορεία στον πρώτο γύρο κι έχει δείξει πως τα πηγαίνει πολύ καλά και μακριά από την έδρα του, με τελευταίο παράδειγμα τη νίκη του στην Δράμα. Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, δίνοντας έμφαση στην άμυνα και στην άλλη άκρη του παρκέ να έχουμε υπομονή, ώστε να Β«βγάλουμεΒ» ελεύθερα σουτ".

Από την πλευρά των παικτών, ο Βαγγέλης Καράμπουλας τόνισε: "Μετά τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, παίζουμε καλύτερα και η χημεία μας βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι ακόμα χρειαζόμαστε δουλειά και μέσα από τους συνεχείς αγώνες προσπαθούμε να αποκτήσουμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα και το πρώτο ζητούμενο για μας είναι να μην του επιτρέψουμε να κάνει το δικό του παιχνίδι. Αυτό θα γίνει με προσήλωση στην άμυνα. Στην επίθεση θα πρέπει να ψάξουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές, καθώς έχουμε τους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα