Λαδάκης στο sport.gr: Ολα είναι ρευστά

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις πιθανότητες παραμονής του Αστέρα Τρίπολης στη Super League εμφανίστηκε ο Αντώνης Λαδάκης με αποκλειστικές του δηλώσεις στο sport.gr. Ο μέσος στων Αρκάδων επεσήμανε ότι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής είναι εφέσιμη από τον Ηρακλή, ωστόσο εξέφρασε την προσδοκία του να παραμείνει η ομάδα της Τρίπολης στη μεγάλη κατηγορία. Αναλυτικά όσα
είπε ο Αντώνης Λαδάκης στο sport.gr:"Περιμένω τις οριστικές αποφάσεις"
Ο Λαδάκης αρχικά αναφέρθηκε στο κορυφαίο ζήτημα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας, δηλαδή την απόφαση υποβιβασμού του Ηρακλή, τονίζοντας: "Όλα παραμένουν ρευστά. Η απόφαση δεν έχει τελεσιδικήσει, άρα εμείς δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε. Ο Ηρακλής έχει δικαίωμα έφεσης, επομένως δεν μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα για υποβιβασμό του Γηραιού, ούtε για παραμονή του Αστέρα. Περιμένουμε τις οριστικές αποφάσεις"."Υπάρχει αισιοδοξία"
Ερωτηθείς για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα, δήλωσε: "Ο υποβιβασμός του Ηρακλή είναι εφέσιμος, ωστόσο εδώ που φτάσαμε υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στη Super League. Θα είναι η ιδανική εξέλιξη για την ομάδα της Τρίπολης"."Πληρώσαμε την έδρα μας"
Παρόλα αυτά, κατά τη γνώμη του 29χρονου μέσου, ο Αστέρας θα μπορούσε να σωθεί και σε αγωνιστικό επίπεδο: "Πιστεύω ότι αγωνιστικά ο Αστέρας άξιζε να παραμείνει στην κατηγορία. Πραγματοποιήσαμε μια καλή σεζόν. Ωστόσο, πληρώσαμε ορισμένες αδυναμίες και κυρίως την εντός έδρας παρουσία μας. Όπως για παράδειγμα στο παιχνίδι κόντρα στον ’ρη, το οποίο εάν νικούσαμε θα παραμέναμε στη Super League"."Εκ του αποτελέσματος, ο Δερμιτζάκης απέτυχε"
Έπειτα, καλούμενος να σχολιάσει την αποχώρηση του Παύλου Δερμιτζάκη από την ομάδα, δεν μάσησε τα λόγια του: "Πάρθηκε μια απόφαση από κοινού για να αποχωρήσει ο κόουτς, για λόγους που δεν μπορώ να γνωρίζω. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο μέλλον. Όμως, όταν μια ομάδα πέφτει, όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Και ο προπονητής και οι παίκτες και η διοίκηση έχουν μερίδιο ευθύνης. Εκ του αποτελέσματος, λοιπόν, ούτε ο ίδιος πέτυχε, ούτε η ομάδα"."Ανάμεικτη χρονιά"
Ακόμη, ερωτηθείς για το πώς κρίνει τη σεζόν σε ατομικό επίπεδο, ανέφερε: "Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Προσπάθησα να συνεισφέρω στην ομάδα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις προπονήσεις αλλά και γενικότερα με τη στάση μου. Ωστόσο, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Λυπάμε που η καλύτερη μου σεζόν στα πέντε χρόνια στον Αστέρα συνδυάστηκε με τον υποβιβασμό της ομάδας...""Ταύτιση απόψεων με διοίκηση"
Η τελευταία ερώτηση προς τον Αντώνη Λαδάκη αφορούσε τα μελλοντικά του σχέδια και εκείνος απάντησε ως εξής: "Εχω συζητήσει εδώ και καιρό με τη διοίκηση της ομάδας και υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων. Έχουμε άριστη σχέση και είμαι ικανοποιημένος από τον σύλλογο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα προσωπικά ζητήματα τα οποία γνωρίζει η ομάδα, τα οποία δεν μού επιτρέπουν να λάβω οριστική απόφαση ακόμα. Αυτό, όμως, θα γίνει άμεσα, ίσως και την επόμενη εβδομάδα".
Keywords
Τυχαία Θέματα