Λαμπρόπουλος: Αν η προσφυγή δεν γίνει δεκτή η ομάδα θα πέσει μία ή δύο κατηγορίες

Η ΑΕΚ διανύει μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της με τον υποβιβασμό της στην Α2, ωστόσο δεν είναι απίθανο να πέσει ακόμα και στην Β' κατηγορία σε περίπτωση που η ένσταση που έχει κατατεθεί δεν γίνει δεκτή. Αυτό παραδέχτηκε ο νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Φιλίππου, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, ο οποίος ωστόσο υποστήριξε πως η προσφυγή της Ενωσης έχει τύχη και τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει. Αναλυτικά ο κ. Λαμπρόπουλος δήλωσε στον Sentra 103.3Για
τις κατηγορίες του κ. Γεωργαντζόγλου:
"Ο κ. Γεωργαντζόγλου θα έδινε πέρσι 10.000 ευρώ στον κ. Καραμανλή για να τον κάνει αντιπρόεδρο. Δεν έχει τις οικονομικές δυνατότητες.. Οταν ελέγξαμε το πόθεν αίσχες του διαπιστώσαμε ότι δεν μπορεί να αναλάβει. Εγώ του είπα ότι το άνοιγμα της ομάδας κάθε χρόνο είναι 500.00 ευρώ το χρόνο. Και του ζήτησα για το άνοιγμα αυτό αν μπορεί να το καλύψει, εγγυώμενος όχι απέναντι σε μένα και τον Φιλίπου, αλλά στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Και μας είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει.Ο ίδιος εργάζεται σε μια εταιρεία του πατέρα του που είναι μικρή και διαχειρίζεται κάποια ναυτιλιακά θέματα. Παρενέβη και ο Χατζηχρήστος που τον ρώτησε αν μπορεί να βοηθήσει και ο κ. Γεωργαντζόγλου του απάντησε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί. Η ΑΕΚ έπεσε γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει κάποιον καλό παίκτη που να την κρατήσει. Τα έσοδα της ομάδας ήταν όλα κι όλα 350-400.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ. Δεν γίνεται να μείνεις στην κατηγορία με αυτό το ποσό".Για το αν ο Φιλίππου εξακολουθεί να καταβάλει κάποια χρήματα στην ΑΕΚ:
"Αυτή τη στιγμή ο κ. Φιλίπππου πληρώνει τα δικά του χρέη, έχοντας κάνει κάποιους διακανονισμούς. Μπορείτε να ρωτήσετε, τον Κόμματο, τον Μπέρκοβιτς, τον Λευτέρη τον Κακιούση. Από ` κει και πέρα για τα τρέχοντα έξοδα από το 2005 και μετά μοναδικοί υπεύθυνοι ήταν πρώτα ο Δρόσος και στη συνέχεια τα παιδιά της Ορίτζιναλ. Oλα αυτά τα χρόνια πριν του Δρόσου κανείς δεν πλησίασε τον Φιλίππου για να πάρει την ΑΕΚ. Το μπάσκετ είναι απαξιωμένο. Η ΑΕΚ γίνεται σήμερα πρώτο θέμα επειδή έπεσε".Για την ένσταση της ΑΕΚ και αν έχει τύχη να δικαιωθεί:
"Εγώ έγραψα την προσφυγή και πιστεύω ότι έχει τύχη. Στηρίζεται στην καταγγελία του Γιώργου του Δημητρόπουλου, γνωστού εκπροσώπου παικτών, του Γιάννη του Μπουρούση, μαζί με τον Παπαδάκη, του Καλαμπόκη, που λέει ότι ένας εκπρόσωπος παικτών (σ.σ. εννοεί τον Δελημπαλταδάκη), δεν μπορεί να είναι ιδιοκτήτης μιας ΚΑΕ".Για το ματς Κολοσσός-Ηλυσιακός:
"Τέσσερις παίκτες του Κολοσσού εκπροσωπούνται από τον κ. Δελημπαλταδάκη. Ο Γεωργαλής, ο Καυκής, ο Χαρίσης και ο Τσάμης. Δεν λέω ότι έκαναν εσκεμμένα κακό παιχνίδι. Αν όμως δει κάποιος τα στατιστικά τους, ήταν κατά πολύ κατώτερα του μέσου όρου τους. Είχε κανένα άγχος ο Κολοσσός; Δεν πήγαινε για τίποτα. Αντίστοιχα ο Πανιώνιος στον οποίο συμμετέχουν αθλητές του Δελημπαλταδάκη, ήταν παρά πολύ καλός και καλά έκανε και ήταν καλός και το ξέραμε.Ακόμη κι αν ο Δελημπαλταδάκης δεν είχε καμία σχέση με τους παίκτες και δεν τους επηρέασε, όταν οι παίκτες ξέρουν ότι με την ομάδα που
Keywords
Τυχαία Θέματα