Κράβαρικ: Νομίζω πως μπορώ να πω ότι ο Ντίμα Φιλίποφ έχει αρ...α και τα έδειξε

00:46 4/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Εχοντας χορτάσει... με το κουτάλι τίτλους την προηγούμενη δεκαετία, ο Αντρέι Κράβαρικ έχει αποκτήσει την εμπειρία να παραδεχτεί την ανωτερότητα του αντιπάλου, χρησιμοποιώντας μάλιστα μία φράση που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μόδα! Σε παρέμβασή του στην εκπομπή της Nova, Στο φιλέ, στην οποία ήταν καλεσμένοι οι Ντίμα Φιλίποφ και Δημήτρης Τζούριτς, ο αρχηγός του Γηραιού αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά του Ηρακλή χαρακτηρίζοντάς την θετική, αφού επετεύχθη
η έξοδος στην Ευρώπη, ενώ επανέλαβε τα παράπονά του από κάποιους παίκτες που στο γήπεδο έκαναν άλλα από αυτά που είχαν δοκιμαστεί στην προπόνηση.Κάνοντας μάλιστα ένα σχόλιο για τους δύο προσκεκλημένους, ο έμπειρος κεντρικός χαρακτήρισε τον πασαδόρο του Ολυμπιακού... παίκτη με αρχ...!Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέι Κράβαρικ:
"Σίγουρα δεν το κρύβουμε. Ο Ολυμπιακός ήταν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων καλύτερος. Σχεδόν πήρε τα παιχνίδια εύκολα. Οσον αφορά τα αποτελέσματα. Εμείς δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Δεν αντέξαμε την πίεση των αγώνων.Γενικά τα πράγματα στην ομάδα ήταν χαλαρά, παίξαμε χωρίς άγχος στην διάρκεια της χρονιάς και μας βγήκαν πολλά πράγματα. Στους τελικούς ήρθε η πίεση, χωρίς να είναι αρνητικό αυτό, και μέσα στον αγωνιστικό χώρο προσπαθήσανε κάποια παιδιά να κάνουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα κάνουμε αυτή τη στιγμή.
 
Κάναμε πράγματα διαφορετικά από αυτά που δουλεύαμε στις προπονήσεις. Δεν πιστεύω να είναι διαφορετική η επόμενη μέρα. Το πιο βασικό ήταν να κατακτήσουμε μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω πως μπορούσαμε να πάρουμε κάποιο τίτλο. Πιστεύω πως με τόσα προβλήματα που ήμασταν μάγκες που τα κρύψαμε στην αρχή".Συμβουλή προς τον Τζούριτς: "Ο Δημήτρης είναι ένας γνωστός παίκτης. Εδώ και δύο χρόνια παίζει ένα από τα καλύτερα βόλεϊ στην Ευρώπη. Νομίζω πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις, εκτός βέβαια από αυτή του πασαδόρου".Σύμβουλη προς τον Φιλίποφ: "Ο Ντίμα έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά και καλά έκανε. Νομίζω πως μπορώ να πω, έχει αρ...α και τα έδειξε".
Keywords
Τυχαία Θέματα