Κώτσιος: Θέλουμε και την πρωτιά εκτός την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα

Την επιθυμία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ να κατακτήσουν την πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Football League, εξέφρασε με δηλώσεις που παραχώρησε στον NovaΣΠΟΡ FM ο αμυντικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Ηλίας Κώτσιος. Αναλυτικά τα όσα είπε ο λαρισαίος στόπερ: Για την πορεία του ΠΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα:
"Μαθηματικά θέλουμε ακόμη τέσσερις βαθμούς για να εξασφαλίσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Ομως θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να δώσουμε τη χαρά στους εαυτούς μας και τους φιλάθλους μας
κατακτώντας την πρώτη θέση.Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κάνουμε το στόχο μας πραγματικότητα. Εχουμε δύσκολα παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας αλλά και εντός, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε".Για το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας:
"Εχουμε ένα κράμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών. Ο Κεϊτά είναι ένα 17χρονο παιδί, παίζει πρώτη φορά επαγγελματικά και στέκεται πάρα πολύ καλά σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε πολύ καλή χημεία και άριστο κλίμα στα αποδυτήρια".Για τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα:
"Οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή και ο ΟΦΗ είναι οι πιο σταθερές. Εμείς είμαστε στην πρώτη θέση σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος. Την έχουμε χάσει μόνο για μια-δυο αγωνιστικές. Είμαστε μία καλή και σοβαρή ομάδα. Το ίδιο ισχύει για τον Παναιτωλικό.Αν και ο ΟΦΗ δεν είχε αυτά τα οικονομικά προβλήματα, θα ήταν πολύ πιο κοντά στις δύο πρώτες θέσεις. Ομως είναι μια ομάδα με ιστορία, πολύ κόσμο και τεράστια δυναμικά. Πιστεύω πως αν όχι μέσα από τις δύο πρώτες θέσεις, θα ανέβει μέσα από τα πλέι οφ".Για τον υποβιβασμό της Λάρισας στη Football League:
"Δεν πιστεύω πως η Λάρισα διατρέχει κίνδυνο να μείνει καιρό στη δεύτερη κατηγορία ή να πέσει χαμηλότερα. Διαθέτει πολύ κόσμο και έναν πρόεδρο που είναι εγωιστής και θα κάνει τα πάντα για να επανέλθει αμέσως στη μεγάλη κατηγορία.Πιστεύω πως πρέπει να κρατήσει τους έμπειρους ελληνες παίκτες που έχει στο ρόστερ. Τα πράγματα στη Β’ Εθνική είναι δύσκολα, από πλευράς γηπέδων, φιλάθλων, διαιτησιών και ποδοσφαίρου. Αν δημιουργήσει μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και κάποιους νεαρούς με φιλοδοξίες, μπορεί να τα καταφέρει".
Keywords
Τυχαία Θέματα