Κλέιτον στο sport.gr: Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη στο Καραϊσκάκη!

Φέτος είναι η χρονιά του. Ο Φερέιρα τον έχει... αναστήσει ποδοσφαιρικά και τον έχει κάνει πολύτιμο "γρανάζι" της πράσινης μηχανής. Ο λόγος για τον Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος μαζί με τους Λέτο -Κουίνσι - Κατσουράνη συνθέτουν μία τετράδα... φωτιά για κάθε αντίπαλη άμυνα. Ο βραζιλιάνος που έχει καθιερωθεί πλέον από τον προπονητή του στην κορυφή της επίθεσης μίλησε στο sport.gr

για τη νίκη επί της ΑΕΚ, την εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Τριφυλλιού τον τελευταίο μήνα, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δίνοντας υπόσχεση στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι οι πράσινοι θα δώσουν το... 150% των δυνατοτήτων τους, ώστε να φύγουν με το διπλό από το Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κλέιτον στο sport.gr:

Παναθηναϊκός συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, νίκησε και την ΑΕΚ και είναι μόνος πρώτος στην κορυφή...

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και νομίζω νικήσαμε δίκαια. Είχαμε φάσεις και για περισσότερα γκολ, δεν τα βάλαμε όμως και δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα".

-Η ομάδα τον τελευταίο μήνα παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, που οφείλεται αυτή η μεταμόρφωση;

"Υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα και ένας πολύ καλός προπονητής. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά και αυτή η δουλειά βγαίνει στο γήπεδο. Εχουμε βρει καλό ρυθμό και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να είμαστε σε κάθε παιχνίδι και καλύτεροι".

-Το παιχνίδι με την ΑΕΚ πέρασε, τώρα έχετε μπροστά σας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

"Ξέρουμε ότι είναι σημαντικός αγώνας για μας και τους φιλάθλους μας. Εχουμε μπροστά μας 15 μέρες μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι' αυτή την μεγάλη αναμέτρηση".

-Εχεις να υποσχεθείς κάτι στον κόσμο για το ματς με τον Ολυμπιακό;

"Του υπόσχομαι ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα τα δώσουμε όλα, ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, το... 150% των δυνατοτήτων μας, ώστε να τους νικήσουμε στο Καραϊσκάκη και να αυξήσουμε τη διαφορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα