Κατσίβελης: Πικρή γεύση...

Για τρίτο εκτός έδρας ματς στη Euroleague ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς νίκη. Αυτή, όμως, απέναντι σε μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων όπως η Καντού, κοστίζει περισσότερο. Για πικρή γεύση έκανε λόγο ο Κατσίβελης.

"Είναι πικρή η γεύση, αφού χάσαμε στον πόντο. Χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και γυρίσαμε το ματς, δεν είχαμε καλές επιθέσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Πρέπει να προσέξουμε το ρυθμό στους

αγώνες και να προσέξουμε τα λάθη μας", είπε ο νεαρός άσος.

Οσο για το ενδεχόμενο ο Χάινς να ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του (θλάση στον ώμο), είπε: "Είχε μια θλάση στον ώμο, ίσως ήταν αρκετά επηρεασμένος. Ηταν εκτός ρυθμού. Μπορεί να πονούσε. Σίγουρα δεν χάσαμε από τον Χάινς.

Για την προσωπική του εξέλιξη και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ιβκοβιτς, ανέφερε: "Ας μην έπαιζα καθόλου κι ας νικούσαμε. Ολοι δουλεύουμε και κάνουμε ό,τι ζητάει ο κόουτς. Ειναι τρομερή ευθύνη που έχουμε. Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε τον κόουτς Ιβκοβιτς.

"Τι να πεις γι' αυτή την ήττα. Για δεύτερο σειρά ματς, είχαμε έναν τραυματισμό, τον Χάινς. Είχαμε δύο σφυρίγματα, τις 4 βολές στο τέλος και ένα χαμένο ριμπάουντ. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κυνηγήσουμε τον στόχο μας", είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου, που έκανε αναφορά και στη διαφορά των δύο ομάδων σε ασίστ (19-8) και λάθη (11-13).

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα σκέφτεται την προσθήκη ενός έμπειρου γκαρντ, είπε: "Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες. Βέβαια γνωρίζουμε και τα προβλήματα. Σ' αυτή τη φάση συνεχίζουμε έτσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα