Καταβάκης: Με λογική και πάθος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η μεταβατική φάση που βρίσκεται η Δόξα Δράμας είναι μια από τις αιτίες που κάνει το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ακόμα πιο δύσκολο για τους "μαυραετούς", με βάση τα όσα υποστήριξε ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε πως θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ότι περισσότερο γίνεται στο ματς του Καυτανζογλείου, αφού πρώτα εκμεταλλευτούν τα ελαττώματα του Δικεφάλου.

"Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση κατά την οποία προσπαθούμε να βελτιώσουμε

κάποια πράγματα και με όσο το δυνατό περισσότερα εφόδια να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο", τόνισε αρχικά ο Μάκης Κατσαβάκης και πρόσθεσε:

"Θα αναλύσουμε τα προτερήματα και τα ελαττώματα του αντιπάλου μας αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να οπλιστούμε με αυτοπεποίθηση σαν άτομα και σαν ομάδα για το συγκριμένο παιχνίδι. Η Δόξα πρέπει να αντιπαραθέσει λογική και πάθος κόντρα στους πολύ καλούς παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ".

Η τελευταία προπόνηση της Δόξας Δράμας θα γίνει το πρωί του Σαββάτου. Κατόπιν θα βγει η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη στις 11.30 το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα