Με 21 παίκτες στην αποστολή η ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Αρη

Μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και την ήττα από τον ΟΦΗ, η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες το απόγευμα της Κυριακής στο παιχνίδι με τον επίσης... πληγωμένο Αρη στο ΟΑΚΑ. Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς με τον Νίκο Κωστένογλου να παίρνει στην

αποστολή 21 ποδοσφαιριστές.

Ο "Κωστέ" αντιμετωπίζει μόλις δύο απουσίες, αυτές των Γκούντγιονσεν και Γεωργέα (ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα), ωστόσο εντύπωση προκάλεσε ο εκ νέου αποκλεισμός του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Και αυτό διότι ο "Dimi" έχει συμπληρώσει πάνω από 10 μέρες προπονήσεων σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο μένει για τρίτη συνεχόμενη φορά εκτός αποστολής (με Λοκομοτίβ και ΟΦΗ οι άλλες δύο).

Στην αποστολή μετέχουν οι Αραμπατζής, Μοσχονάς, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Μανωλάς, Χέλγκασον, Καράμπελας, Βάργκας, Μάκος, Γκέντσογλου, Ρίκκα, Καφές, Γκερέιρο, Λαγός, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Μπερνς, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος.

Οσο για τα πλάνα του Κωστένογλου, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις, αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, οι Δέλλας και Κάλα θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Καράμπελα (αριστερά) και Κοντοέ (δεξιά) να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Οι Μάκος, Βάργκας και Καφές θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Λεονάρντο, Σιαλμάς και Λυμπερόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα