Απαντάει με αγωγή η ΑΕΛ κατά της Supeleague!

Διατεθειμένη να τραβήξει το σκοινί στα άκρα είναι η ΑΕΛ, σε περίπτωση που η λαρισινή ομάδα δεν συμπεριληφθεί στις 16 ομάδες του πρωταθλήματος, με τους βυσσινί να προτίθενται να κάνουν αγωγή στην Superleague για διαφυγόντα κέρδη!

"Θα συνεχίσουμε τον δικαστικό αγώνα" τόνισε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης εξερχόμενος της συνεδρίασης της διοργανώτριας αρχής το απόγευμα

της Παρασκευής (21/10) και φαίνεται να το κάνει πράξη το συντομότερο δυνατό, μιας και αύριο (21/10) το Δ.Σ. της Superleague θα αποφασίσει για το ποιες δυο ομάδες θα συμπληρώσουν την 16άδα.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για αγωγή της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της διοργανώτριας αρχής ζητώντας το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για διαφυγόντα κέρδη, σε περίπτωση που δεν επιλεχτεί η λαρισινή ομάδα και ο Πανσερραϊκός ως αναπληρωτές των Καβάλα και Βόλου.

Νομικά θα κινηθεί και η ομάδα των Σερρών σε αυτή την περίπτωση στέλνοντας το πιο πιθανό εξώδικο στα μέλη του Δ.Σ. για την απόφασή τους να ανεβάσουν τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας στην κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα