Ιτούδης: Αλλαξε το μομέντουμ

Ο Δημήτρης Ιτούδης, μετά το τέλος του αγώνα, επισήμανε ότι το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε όταν στο τέλος της τρίτης περιόδου η Μπάμπεργκ έτρεξε ένα σερί 7-0 ανακτώντας το προβάδισμα.

"Ενα παιχνίδι στο οποίο είχαμε ουσιαστικά δεύτερες κατοχές, αλλά τελειώνουμε με ήττα, δείχνει ότι είχαμε μεγάλο θέμα στην ευστοχία μας. Στο γ' δεκάλεπτο είμαστε στο +6 και μένουν μόνο δύο λεπτά και δεχόμαστε 7 πόντους. Εκεί άλλαξε το μομέντουμ. Φάγαμε 7 πόντους χωρίς απάντηση. Συνέβαλε στην ήττα", σχολίασε ο Δημήτρης Ιτούδης και συνέχισε:

"Ηρθαμε εδώ γνωρίζοντας ότι

η Μπάμπεργκ δεν κάνει πολλά λάθη καθώς έχει δύο πολύ καλούς παίκτες στο 2 και στο 3. Υπήρξε μία λάθος εκτίμηση για τους πόντους που μας έβαλε ο Σουπούτ.

Δύσκολα θα μας παίξει εμάς στο ανοικτό γήπεδο μία ομάδα. Ήμασταν πολύ γρήγοροι στις επιστροφές μας, αλλά έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά ορισμένους παίκτες. Ξέραμε ότι θα παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ίσως και πιο δύσκολο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που θα τελείωνε εύκολα.

Εχουμε παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν ξανά την ψυχολογία τους. Θα είμαστε πιο ώριμοι στη συνέχεια και στο ματς με τον Ολυμπιακό και στα επόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Θεωρώ ότι φέτος δεν θα είναι εύκολο να προκριθεί κανείς στους "16".

Οσον αφορά την απόδοση του Μπατίστ, ο Ιτούδης είπε: "Ο Μάικ δεν είναι 100% έτοιμος και αυτό σίγουρα μας επηρέασε", ενώ σε ερώτηση για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Γιασικεβίτσιους επισήμανε: "Είναι απόφαση του προπονητή. Απόφαση του κ. Ομπράντοβιτς που δεν έπαιξε ο Γιασικεβίτσιους".

Keywords
Τυχαία Θέματα