Ηρθε ο Νοτιάς, φήμες για επενδυτή!

Το επόμενο 48ωρο αναμένεται να είναι το πιο κρίσιμο στην ιστορία της ΑΕΚ. Και προφανώς, δεν αναφερόμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά στο διοικητικό, αφού με την Γ.Σ. της Παρασκευής (2/12) να... παραμονεύει, εξελίξεις αναμένονται ακόμα και την Πέμπτη (1/12).

Στην Αθήνα βρίσκεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς, ο οποίος θα δώσει το παρών και στην αναμέτρηση με την Αντερλεχτ το βράδυ της Πέμπτης (1/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νοτιάς

έχει έτοιμο ένα πλάνο για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ, όμως δεν έχει αποκαλύψει τίποτα και έτσι τα πάντα είναι... συγκεχυμένα.

Τις τελευταίες ώρες, εν τω μεταξύ, έχουν προκύψει πληροφορίες, που αναφέρουν ότι υπάρχει έτοιμος επενδυτής, που είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα 10 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ!

Το όνομά του δεν έχει αποκαλυφθεί, όμως σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, έχει ήδη μιλήσει με πολλά μεγάλα ονόματα της πρόσφατης ιστορίας της ομάδας (Μαύρος, Μανωλάς, Τσιάρτας, Ατματσίδης) για να αναλάβουν πόστα σε περίπτωση που πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ.

Επίσης, άνθρωπος αυτού του επενδυτή, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι μεγάλο όνομα της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, βρίσκεται στο Λονδίνο και διαπραγματεύεται απευθείας με την Morgan Stanley για την εξαγορά των μετοχών!

Keywords
Τυχαία Θέματα