Η επόμενη μέρα...

Εφτασε ο καιρός τα ψέματα να τελειώσουν. Αυτήν την εβδομάδα μπαίνει σε τελική ευθεία το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Σήμερα Δευτέρα (5/12) τα λεφτά που υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας ή μάλλον ο Τσάκας, πρέπει να δειχθούν ή να τελειώσει μια και καλή η ιστορία, καθώς ο κόσμος της ομάδας βαρέθηκε να ακούει υποσχέσεις και θα, θα, θα από δήθεν σωτήρες και Μεσσίες.

Δε θα κρίνω εγώ αν ο πρίγκιπας έχει τα λεφτά έτοιμα ή αν ο Τσάκας απλά

παίζει το επικοινωνιακό του παιχνιδάκι εις βάρος του Παναθηναϊκού. Αυτό θα το δείξουν οι επερχόμενες εξελίξεις, διότι κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά παίζεται πίσω από αυτήν την ιστορία και το μόνο που υπάρχει είναι η προσωπική γνώμη του καθενός.

Στην αρχή σε όλους φάνηκε ουτοπικό κάποιος πρίγκιπας να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ, σε μία περίοδο όπου το μέλλον ήταν πιο δυσοίωνο και σκοτεινό από κάθε άλλη στιγμή της ιστορίας της ομάδας. Βέβαια το ουτοπικό δεν ήταν ο πρίγκιπας, αλλά τα 230 εκατομμύρια που ήταν διατεθειμένος να επενδύσει.

Η διάσπαση που επικρατούσε τότε ανάμεσα στους φίλαθλους δεν έδινε χώρο σε άλλες ελπίδες και όνειρα, τόσα αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Συνεπώς κανείς δεν αγκάλιασε αυτό το επενδυτικό σενάριο. Μέχρι που ήρθαν η πρώτες επιφανειακές αποδείξεις. Και λέω επιφανειακές καθώς μία επίσημη τοποθέτηση του ίδιου του επενδυτή ποτέ δεν έλαβε χώρα. Με τον καιρό όμως -και καθώς έδενε και περισσότερο το γλυκό- πολλοί κόλλησαν με αυτήν την ιστορία και ξέχασαν εντελώς τις διοικητικές κόντρες που εξελίσσονταν τότε στην ΠΑΕ.

Επιπλέον η ομάδα βρήκε τον δρόμο της αγωνιστικά και σταμάτησε η διχόνοια.

Με όλα αυτά φτάνουμε στο σήμερα και στο τώρα. Τα προβλήματα αρχίζουν να γίνονται και πάλι ορατά. Το θέμα με τον πρίγκιπα φτάνει στο τέλος του και αν δεν βρεθεί λύση η επιστροφή στα παλιά φαίνεται όλο και πιο κοντά.

Λεφτά δεν θα υπάρχουν για τη συνέχεια, η διχόνοια θα επανέλθει και το αγωνιστικό ενδιαφέρον θα αντικατασταθεί με διοικητική αντιπαλότητα, αφού είναι πιθανό να πωληθούν ενδεκαδάτοι παίκτες.

Η ήττα από τον ’ρη ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα πάνω σε όλα αυτά και μας προσγείωσε (καλώς ή κακώς) στην πραγματικότητα, ότι η ομάδα δεν παίζει το υπερποδόσφαιρο που μας παρουσιάζουν ότι παίζει. Μπορεί να κερδίζουμε με μεγάλα σκορ, αλλά το πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων είναι τεράστιο στα τελευταία παιχνίδια.

Το ντεφορμάρισμα είναι αισθητό σε όλους μας και μέσα σε αυτές τις δύσκολες (διοικητικά-οικονομικά) μέρες που ακολουθούν, καθώς και το κρίσιμο ματς κορυφής με τον Πανιώνιο, δεν θα πρέπει να ξαναρχίσει η οπαδική σύγκρουση μεταξύ μας. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να βρεθεί λύση πριν τα Χριστούγεννα, ώστε η συλλογική κατάσταση που επικρατεί τώρα να συνεχιστεί και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και να μπουν λεφτά για μεταγραφική ενίσχυση ώστε η ομάδα να επιστρέψει πιο δυνατή από ότι είναι ήδη τώρα.

grygera13

Keywords
Τυχαία Θέματα