Πόι: Μη χάσουμε το μυαλό μας

Με τέσσερις συνεχόμενες νίκες η Ξάνθη ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο, ο Μάουρο Πόι τονίζει πως οι ακρίτες πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι.

Ξάνθη είχε δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα και δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάποια αποτελέσματα που θα μας βοηθούσαν. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε καταφέρει να παρουσιαστούμε καλύτεροι, να πάρουμε συνεχόμενες νίκες και να ελπίζουμε πως θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια", τόνισε αρχικά

στο Ρ/Σ Sentra ο Πόι και συνέχισε λέγοντας πως ο στόχος των πλέι οφ, μπορεί να αποπροσανατολίσει την ομάδα:

"Δεν μπορούμε να βάλουμε στόχους, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, καθώς δεν πρέπει να χάνουμε το μυαλό μας σκεπτόμενοι το αν μπορούμε να μπούμε στα play off. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη λογική και θα πάμε αρκετά καλά".

Όσο για το αν νιώθει Έλληνας μετά από 4,5 χρόνια εδώ, απάντησε: "Δεν νιώθω ακόμα Έλληνας αλλά είμαι πολύ καλά στην Ξάνθη, είμαι ικανοποιημένος και ευτυχισμένος, είναι καλά και η οικογένειά μου εδώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα".

Για το γεγονός ότι η Ξάνθη έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση είπε: "Πάντα είχε εμπιστοσύνη η ομάδα στις δυνατότητές της. Η εμπιστοσύνη μεγαλώνει πολύ με τις νίκες. Το πρωτάθλημα είναι ισορροπημένο, με εξαίρεση ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν η μία την άλλη. Εμείς αυτό κοιτάμε, να παίρνουμε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και να πηγαίνουμε καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για το δικό του γκολ ανέφερε: "Σίγουρα το να σκοράρεις σε βοηθάει να έχεις εμπιστοσύνη και να διώξεις το άγχος. Είχα ευκαιρίες ως τώρα να σκοράρω και δεν τα είχα καταφέρει, το έκανε χθες κόντρα στη Δόξα. Το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα βέβαια και όχι να σκοράρω εγώ. Το γκολ απλά σε βοηθάει να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και λιγότερο άγχος".

Τέλος, σχολιάζοντας τη

Keywords
Τυχαία Θέματα