Η ΑΕΚ ηττήθηκε 3-1 από την Λοκομοτίβ στην Μόσχα

Παρά τις πολλές απουσίες που είχε, η ΑΕΚ πάλεψε στην Μόσχα για ένα θετικό αποτέλεσμα, είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, όμως πλήρωσε στιγμιαίες αδράνειες στην άμυνά της, όπως και την αστοχία του Μπέλεκ σε καθοριστικά σημεία του ματς και τελικά ηττήθηκε με 3-1 από την Λοκομοτίβ. Με τρεις ήττες σε τρεις αγώνες στον όμιλο του Europa League, κάπου

εδώ μπαίνει τέλος στα όνειρα των κιτρινόμαυρων για να συνεχίσουν στον θεσμό...

Η ΑΕΚ είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίωρο στο παιχνίδι, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και δίχως να κινδυνέψει ιδιαίτερα. Μάλιστα, έχασε και την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο, με το ανεπανάληπτο τετ α τετ του Μπέλεκ στο 15', το οποίο και απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Λοκομοτίβ, Γκιγιέρμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ενωση προδόθηκε από τα λάθη στην άμυνά της. Με το ξεκίνημα κιόλας (47') βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Ομπίνα που είχε περάσει στην θέση του Μαϊκόν, "χόρεψε" τον Κοντοέ από τα αριστερά έβγαλε και τη σέντρα, με τον Μανωλά να μην μπορεί να κόψει την μπάλα και τον Σίτσεφ με κεφαλιά εξ επαφής να κάνει το 1-0.

Ο Μπερνς στο 54' θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια, ωστόσο στο σουτ που έκανε, η μπάλα έφυγε σύρριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκιγιέρμε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, όταν ο Κάλα έκανε τραγικό λάθος στην μικρή περιοχή, με τον Σίτσεφ να κλέβει και να βγάζει σε κενό τέρμα τον Σίσκιν που πλάσαρε άουτ (η μπάλα "έγλυψε" το δεξί δοκάρι)!

Μπορεί σε αυτή τη φάση η ΑΕΚ να μην το πλήρωσε, όμως στο 70', έπειτα από λάθος του Γκέντσογλου, ο Σίτσεφ μπήκε στην περιοχή και ο Καράμπελας τον ανέτρεψε με τον διαιτητή, έστω και με μικρή καθυστέρηση να δείχνει την... άσπρη βούλα. Ο "παθών" το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 2-0 και δίνοντας τέλος στην... σεμνή τελετή!

Η Ενωση προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής, όμως αυτό δεν ήρθε, ούτε στο σουτ του Λεονάρντο στο 84', με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ, ούτε ένα λεπτό αργότερα μετά την... ασίστ του Γκιγιέρμε στον Μπέλεκ, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της Λοκομοτίβ! Τελικά το πέτυχε με κεφαλιά του Σιαλμά στο 88', ύστερα από κόρνερ του Λεονάρντο. Ωστόσο, ο Καϊσέδο στις καθυστερήσεις με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-1 για την Λοκομοτίβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα