Γουίμαρς: Ο Χάμιλτον υποτίμησε τον Μπάτον

Ο Τζένσον Μπάτον έπιασε στον ύπνο τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος δεν περίμενε τόσο δυνατό τον team mate του, σύμφωνα με την άποψη του επικεφαλής της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς.

Φέτος ήταν πρώτη φορά που ο Χάμιλτον έχασε από team mate από τότε που έκανε ντεμπούτο στην F1 το 2007, και ο Γουίτμαρς συμφώνησε με την άποψη όσων πιστεύουν πως ο 26χρονος βρετανός υποτίμησε τις δυνατότητες

του συμπατριώτη του.

"Πιθανώς να το έκανε, ναι", τόνισε ο Γουίτμαρς στο f1.com.

"Ας είμαστε ειλικρινείς για αυτό. Ο Λιούις σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει καταστρέψει όποιον team mate βρήκε στον δρόμο του.

"Σκεφτείτε ότι το κατάφερε ακόμα και απέναντι στον Φερνάντο Αλόνσο, όταν ο Φερνάντο ήταν ένας δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ο Λιούις ένας πρωτοεμφανιζόμενος. Εκανε το ίδιο με τον Νίκο Ρόσμπεργκ στα καρτ και με κάθε άλλον team mate στον δρόμο προς την F1.

"Στην αρχή ίσως σκέφτηκε ότι ο Τζένσον ήταν ένας ωραίος τύπος, αλλά θα τον κέρδιζε. Και πιθανότατα αιφνιδιάστηκε".

Με την τρίτη θέση που πήρε την περασμένη εβδομάδα στο Αμπου Ντάμπι, ο Μπάτον εξασφάλισε ότι θα τερματίσει πάνω από τον Χάμιλτον στο φετινό πρωτάθλημα οδηγών.

Ο 31χρονος υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με την ομάδα, το οποίο είναι εγγυημένο για τα επόμενα τρία χρόνια, τη στιγμή που ο Χάμιλτον δεν έχει ακόμα συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του με την McLaren και, με βάση τα σημερινά δεδομένα, θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα