Γκαλίνοβιτς: Παίξαμε καλά, αλλά δεν έφτανε

21:03 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας στάθηκαν στο γεγονός ότι έπαιξαν καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτό, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος δεν αρκούσε στους Φαίακες, ώστε να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ.

Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, είπε χαρακτηριστικά: "Παίξαμε καλά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός,

χάσαμε 1-0 αλλά δείξαμε ότι έχουμε καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας και αν δείξουμε τα ίδια στοιχεία απέναντι σε ομάδες με την ίδια δυναμικότητα με εμάς θα πάρουμε σημαντικές νίκες για το μέλλον. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια".

Από την πλευρά του ο Ανέστης Αγρίτης, σημείσε: "Ημασταν καλοί σε όλο το παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Η ομάδα θα βελτιωθεί και θα μπορεί να πάρει και θετικά αποτελέσματα. Είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης γιατί είναι μία ομάδα με τους ίδιους στόχους και σίγουρα θέλουμε τη νίκη".

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Γραμμόζης, ανέφερε: "Είχαμε καλή παρουσία και καλή κυκλοφορία της μπάλας, μας έλειπε όμως το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και την τελική προσπάθεια. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε πιο ανοιχτά ακόμα και μετά το 1-0, γιατί όταν ανοίγεσαι πολύ με ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό, δέχεσαι δεύτερο γκολ και εκεί τελειώνουν όλα. Εχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο αντιμετωπίζουμε ως τελικό. Πρώτα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Δόξα για το Κύπελλο και μετά θα πεικεντρωθούμε στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος".

Ο Ηλίας Ιωάννου σχολίασε: "Ημασταν αρκετά καλοί σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός έβαλε το γκολ και όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλη ομάδα είναι δύσκολο να ανατρέψεις το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε και τη τύχη με το μέρος μας σε κάποια σημεία. Πάντως η ομάδα μας έχει ανοδική πορεία και δείχνουμε καλό πρόσωπο και αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα".

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου υπογράμμισε: "Ξέραμε εξ αρχής ότι θα είχαμε δύσκολο έργο. Προσπαθήσαμε όμως να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά. Σε τέτοια ματς βέβαια, κόντρα σε μεγάλες ομάδες, η λεπτομέρεια παίζει μεγάλο ρόλο και κάνει τη διαφορά. Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Φτάναμε συχνά με αξιώσεις έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά τα χαλούσαμε στην τελική προσπάθεια. Εχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να αυξήσουμε τη συγκομιδή μας, κατακτώντας για αρχή το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα