Γκαγκαλούδης: Μπουρδέλο το πρωτάθλημα

Εξω από τα δόντια μίλησε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Μαρούσι. Ο έλληνας γκαρντ δεν μίλησε καθόλου για το παιχνίδι, αλλά για την κατάσταση στο πρωτάθλημα, το οποίο αποκάλεσε " ...μία λέξη που αρχίζει από "μ" και τελειώνει σε "ο".

"Αρχικά Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές με υγεία. Ήρθα να πω κάποια πράγματα για το Μαρούσι. Δεν θα μιλήσω για το παιχνίδι. Εμείς που παίζουμε εδώ, είμαστε παίκτες με πολλά χρόνια στον χώρο.

Έχουμε ακούσει πολλά και σωστά και λάθος", είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Ετσι... πρώτον στηρίζουμε απόλυτα τον προπονητή μας, που είναι μαχητής και το τι περνάει το ξέρουμε εμείς και κανένας άλλος. Όποιος είναι έξω από τον χορό ας λέει ότι θέλει. Εγώ λέω αλήθειες.

Δεύτερον δεν έχετε σκεφτεί τι περνάμε οι άλλες ομάδες πλην του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μία λέξη που αρχίζει από "μ" και τελειώνει σε "ο". Τα τηλεοπτικά δεν υπάρχουν, είμαστε απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες. Τα είπε και ο Πεδουλάκης χθες. Μπορεί να βγει κάποιος να μας απαντήσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε καλές γιορτές εμείς. Ευχόμαστε τουλάχιστον να κάνετε εσείς".

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος υποστήριξε: "Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς πίεση. Κοιτάξαμε στα ίσια τον Παναθηναϊκό και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είχαμε έναν μόνο Αμερικάνο και περιμένουμε κάποιες προσθήκες για να πάρουμε στο τέλος ότι μας αναλογεί. Το ελληνικό μπάσκετ στηρίζεται σε λίγους τώρα και κινδυνεύει.

"Μακάρι να πάνε καλά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην Ευρώπη για να ξυπνήσουν κάποιοι που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και να σκεφτούν τι κακό κάνουν στο ελληνικό μπάσκετ.

"Τα παιδιά δεν μπορείς να τα κλωνοποιήσεις... Πάλεψαν όλοι σήμερα αλλά περιμένουμε και κάποια έσοδα για να καλύψουμε και τον Χόμαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα