Να κλείσει με νίκη τη χρονιά θέλει η Ξάνθη

Να κλείσει τη χρονιά με νίκη, που θα συνοδευτεί με πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, θέλει η Skoda Ξάνθη, η οποία θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Τρίτης (20/12, 17:00GR) την Α.Ε. Ποντίων στην Κατερίνη.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Κατερίνη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Βάλλας, Τσουμάνης, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι, Αλτιπαρμακόφσκι.

Εκτός αποστολής έμειναν για ακόμα ένα παιχνίδι οι δύο Ρουμάνοι Μπογκντάν Μάρα και Εμίλ Ντίκα, που ως γνωστόν δεν υπολογίζονται και σύντομα θα κληθούν από την διοίκηση, προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Τέλος, ο Δημήτρης Κομεσίδης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα δεν θα ενισχύσει την SKODA ΞΑΝΘΗ στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Επίσκεψη στο Ψυχολογικό Κέντρο
Πιστή στο... ραντεβού της για μία ακόμη χρονιά, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ επισκέφθηκε και φέτος το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης. Την Δευτέρα το πρωί η αντιπροσωπεία της ξανθιώτικης ομάδας που απαρτιζόταν από τον team manager Κώστα Αστραπέλλο, τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές Σπύρο Βάλλα, Κώστα Φλίσκα, Δημήτρη Σουάνη, Θόδωρο Βασιλακάκη, Μαρσελίνιο Λέιτε, Νίκο Τσουμάνη, Σταύρο Σταθάκη βρέθηκε στους χώρους του ιδρύματος και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με του ανθρώπους του Ψυχολογικού Κέντρου.

Στιγμές ευχάριστες πριν τις γιορτινές μέρες με τους ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδα να δέχονται την αγάπη των παιδιών και ταυτόχρονα να την ανταποδίδουν με χαμόγελα και δώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα