Για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα απέναντι στην Κέρκυρα, θα μπουν στο γήπεδο οι παίκτες της ΑΕΚ, το απόγευμα της Τετάρτης (05/01, 17:15GR)

20:37 4/1/2011 - Πηγή: Sport.gr
Η χρονιά που πέρασε ήταν μία ακόμα χαμένη για την ΑΕΚ, που έμεινε και πάλι μακριά από τους τίτλους, με πολλά οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα και αβέβαιο μέλλον. Ο αγώνας με την Κέρκυρα είναι ο πρώτος για το 2011 και στην Ενωση θέλουν να μπουν με τον καλύτερο τρόπο στο νέο έτος, παίρνοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες
του πρωταθλήματος. Την περίπτωση του Γκερέιρο βλέπει η Βίσλα, με τον ίδιο πάντως να επιθυμεί την παραμονή στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για το κρίσιμο παιχνίδι της πρεμιέρας του β` γύρου απέναντι στην Κέρκυρα, σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ ψάχνει εκτός των άλλων και την εξιλέωση για την ήττα της πρεμιέρας στην Πάτρα. Εκτός των άλλων, η Ενωση θα δώσει στη συνέχεια τρία πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, με Πανσερραϊκό, Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, σε διάστημα 14 ημερών."Προσοχή..."
Για τον λόγο αυτόν και ο Χιμένεθ ζήτησε από
Keywords
Τυχαία Θέματα