Για το 3 στα 3 στο ΣΕΦ με την Μπιλμπάο ο Ολυμπιακός

Το αήττητο της έδρας του καλείται να υπερασπιστεί την Τετάρτη (23/11, 19:00GR) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπιλμπάο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη δύο νίκες στην έδρα τους με Φενέρ και Νανσί. Απέναντι στην Μπιλμπάο θέλουν να κάνουν το τρία στα τρία

και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη θέση τους στον 1ο όμιλο της Ευρωλίγκα.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί από την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη με 61-76 και τώρα θέλει τη ρεβάνς. Ασφαλώς, θα προσπαθήσει να καλύψει και τη διαφορά των 15 πόντων, αλλά αυτό είναι δευτερεύον. Το βασικό μέλημα της ομάδας του Ντούσαν Ιβκοβιτς είναι να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κι αν αυτό γίνει με μεγάλη διαφορά, τόσο το καλύτερο.

Αγωνιστικά, οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχουν νέα προβλήματα, πέραν των απουσιών του Βασιλόπουλου και του Χάουαρντ, οι οποίοι αναμένεται να μείνουν και πάλι εκτός 12άδας.

Η νίκη, πάντως, κρίνεται απαραίτητοι για τον Ολυμπιακό, καθώς αν χάσει θα μπει σε περιπέτειες και θα πρέπει να κυνηγήσει εκτός έδρας επιτυχίες για να μη βρεθεί έξω από το Top 16.

Keywords
Τυχαία Θέματα