Φώτσης: Ωραίες αναμνήσεις απ' τη Ρεάλ...

Ο Αντώνης Φώτσης επιστρέφει στη Μαδρίτη, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Ο φόργουορντ της Αρμάνι μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με τη Ρεάλ για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

"Επιστρέφω στη Μαδρίτη, στην οποία αγωνίστηκα πριν μερικά χρόνια. Eχω υπέροχες αναμνήσεις από αυτές τις σεζόν, όμως θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τη νέα μου ομάδα", είπε ο έλληνας φόργουορντ και συνέχισε: "Η διοργάνωση ξεκίνησε

πολύ καλά για εμάς, επικρατώντας στην έδρα μας της περσινής φιναλίστ, Μακάμπι. Γνωρίζουμε ότι και το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς διαθέτει πολύ καλούς παίκτες".

Οσο για το πού πρέπει να επικεντρώσει η ομάδα του, ώστε να φύγει με τη νίκη από τη Μαδρίτη, είπε: "Πρόκειται για μια ταλαντούχα ομάδα που πρόσθεσε στο ρόστερ της σπουδαίους παίκτες, όπως ο Ρούντι Φερνάντεθ και ο Σερζ Ιμπάκα.

Είναι ομάδα που μπορεί εύκολα να σκοράρει πολλούς πόντους και για εμάς αυτό αποτελεί ακόμα μία ευκαιρία στο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στον τομέα συγκέντρωση, αλλά και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στις δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη, γιατί η Ρεάλ είναι ομάδα που παίζει καλύτερα στο ανοικτό γήπεδο και εμείς καλούμαστε να τους περιορίσουμε σε αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα