Πρίφτης: Να μην υποτιμήσουμε το Μαρούσι

Το Μαρούσι έχει σοβαρά προβλήματα, αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης ζητάει από τους παίκτες της Καβάλας να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το παιχνίδι.

Η Καβάλα παίζει το Σάββατο (5/11) με το Μαρούσι και ο Πρίφτης δεν θέλει σε καμία περίπτωση οι παίκτες του να υποτιμήσουν την ομάδα των βορείων προαστίων.

"Το Μαρούσι βρίσκεται σε μία δύσκολη περίοδο. Ανάμεσα σε ένα κυκεώνα προβλημάτων, προσπαθεί να επιβιώσει χάρη στην προσπάθεια προπονητών

και παικτών που αγωνίζονται καθημερινά στο γήπεδο, προκειμένου να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή", σχολίασε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Πρίφτης και συνέχισε:

"Όλη αυτή η κατάσταση δε θα πρέπει να αποτελέσει παγίδα στο δικό μας μυαλό, καθώς το Μαρούσι θα έχει υψηλό κίνητρο και διαθέτει έμπειρους παίκτες που ξέρουν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις.

Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε σύμφωνα με τις δικές μας δυνατότητες και προσεγγίζοντας το ματς αμυντικά, να διεκδικήσουμε τη νίκη σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο Τσάβνταρ Κοστόφ υπογράμμισε: "Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δε θα πρέπει να μας ξεγελάσουν τα προβλήματα που έχει το Μαρούσι.

Οι ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αυτά τους ενώνουν και παίζουν πιο πεισματάρικα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε, γιατί έτσι θα έχει αξία η νίκη με τον ΠΑΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα