Φέτελ: Δεν αλλάζουμε προσέγγιση, πάμε για τη νίκη

Παρότι έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο οδηγών, την περασμένη εβδομάδα στην Ιαπωνία, ο Σεμπάστιαν Φέτελ υποσχέθηκε να συνεχίσει να προσπαθεί με την ίδια ένταση για την κατάκτηση της νίκης μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Λατρεύουμε τους αγώνες", είπε ο Φέτελ ενόψει του GP Κορέας. "Αν κάποια στιγμή έρθεις σε μια κούρσα χωρίς να σε νοιάζει πού θα τερματίσεις, τότε καλύτερα να κάτσεις σπίτι.

"Το πρωτάθλημα ήταν ο απώτερος στόχος. Το να τον πετύχεις πριν από το τέλος της σεζόν δεν είναι

το σύνηθες, παρόλα αυτά εμείς ερχόμαστε εδώ έχοντας πίεση - την πίεση που βάζουμε στους εαυτούς μας, γιατί λατρεύουμε τους αγώνες.

"Η προσέγγιση παραμένει η ίδια. Ο περσινός αγώνας ήταν δύσκολος για μένα, γιατί ήμουν σε καλή φόρμα μέχρι και 10 γύρους πριν από τον τερματισμό. Δεν έχω βρεθεί στο βάθρο εδώ, οπότε σίγουρα κάτι χρωστάω".

Ο Φέτελ είχε εγκαταλείψει αναπάντεχα στον 46ο γύρο πέρυσι στην Γέονγκαμ, όταν ο κινητήρας της Red Bull του έσπασε την ώρα που ο ίδιος είχε μια άνετη πρωτοπορία.

Για τον φετινό αγώνα, ο γερμανός στάθηκε ιδιαίτερα στην πρόκληση με τα λάστιχα που περιμένει όλες οι ομάδες, καθώς η Pirelli επέλεξε την πολύ μαλακή και τη μαλακή γόμα, οι οποίες αναμένεται να παρουσιάσουν υψηλό ρυθμό φθοράς.

"Η προσέγγιση για τα λάστιχα είναι πάρα πολύ επιθετική, άρα δεν είμαστε σίγουροι πόσα pit-stop θα δούμε. Σίγουρα περισσότερα από δύο, ίσως πέντε, δεν ξέρουμε ακόμα.

"Στην Σουζούκα υποφέραμε από μεγαλύτερη φθορά απ' ό,τι νομίζαμε. Εχουμε καταλάβει ως ένα βαθμό γιατί συνέβη αυτό, αλλά πρέπει να το επιβεβαιώσουμε εδώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα