Εξω και ο Ντίκο λόγω τροχαίου

Ο Φράνσις Ντίκο είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα καθώς πήγαινε στη σημερινή (24/11) προπόνηση του Αρη, ευτυχώς όμως δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των κίτρινων υπέστη κάταγμα στη μέση - καθώς εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της ομάδας - πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 15 ημερών.

Το κάταγμα προήλθε από την ισχυρή σύγκρουση του αυτοκινήτου του γκανέζου ποδοσφαιριστή, ωστόσο στάθηκε τυχερός

στην ατυχία του, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Πλέον, ο Πρόμπιερζ είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αλλαγή και στο κέντρο της άμυνας της ομάδας του, όπου ο Νίκος Λαζαρίδης είναι ο πιθανότερος παρτενέρ του Καλίφα Σανκαρέ.

Ο πολωνός προπονητής δεν υπολογίζει ούτε τον Χαβιέ Ούμπιντες λόγω της αποβολής του στον αγώνα της Κρήτης με τον ΟΦΗ και το πιθανότερο είναι να επιλέξει τον Νοά Ακόστα για την αριστερή πλευρά της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, δεν προβλέπονται άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με την 11αδα της Κρήτης.

Μένει να φανεί και η αντίδραση του προπονητή του Αρη, έπειτα από τις δηλώσεις του Σάκη Πρίττα στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερλίγκα, όπου ο έμπειρος μέσος λέγοντας. "με απαξίωσε", ουσιαστικά κατέθεσε το παράπονό του για τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον Πρόμπιερζ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Πολωνός δεν υπολογίζει τον Γιούριτσα Βράνιες, τον οποίον είχε προτιμήσει (αντί του Πρίττα) για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα