Εβρά: Δεν χάνω άλλον τελικό!

Αποφασισμένος να στεφθεί εκ νέου πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικώντας τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Γουέμπλεϊ, εμφανίστηκε ο Πατρίς Εβρά με δηλώσεις του στα βρετανικά ΜΜΕ. Ο αμυντικός των Κόκκινων Διαβόλων έκανε γνωστές τις διαθέσεις του ενόψει της κονταρομαχίας με τους Καταλανούς, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει πάση θυσία να αποφύγει μια τρίτη ήττα σε τέσσερις τελικούς στην καριέρα του."Δεν μού επιτρέπεται να χάσω άλλον τελικό. Εάν σε τέσσερις τελικούς έχω κερδίσει μόνο έναν, τότε θα είναι δύσκολο
για μένα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο Champions League"."Ίσως αναγκαστώ να ζητήσω από τον προπονητή να μη με χρησιμοποιεί σε ευρωπαϊκά παιχνίδια! Πρέπει να κερδίσω αυτόν τον τελικό. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου".Αναφερόμενος στους προηγούμενους τελικούς που έχει συμμετάσχει, είπε: " Η ήττα στον τελικό της Ρώμης ήταν πιο επώδυνη για μένα από ό,τι το 2004 με τη Μονακό επειδή κανείς δεν περίμενε να δει τη Μονακό στον τελικό τότε. Ήταν ένα μικρό θαύμα που φτάσαμε εκεί.""Όμως, με την Γιουνάιτεντ είναι... άλλη ιστορία. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Είτε είναι η Μπαρτσελόνα είτε κάποια άλλη μεγάλη ομάδα, όταν είσαι Γιουνάιτεντ δεν έχεις δικαιολογία. Πρέπει να νικήσεις".Τέλος, ο 30χρονος Γάλλος αναφέρθηκε γενικότερα στον θεσμό του Champions League τονίζοντας ότι το εν λόγω τρόπαιο αποτελεί την ύψιστη ποδοσφαιρική διάκριση:

"Το Champions League είναι το μεγαλύτερο τρόπαιο. Όλοι θέλουν να το κατακτήσουν. Το πρωτάθλημα είναι πολυ σημαντικό και με κάνει υπερήφανο ότι το έχω κερδίσει τέσσερις φορές, αλλά το Champions League είναι κάτι το διαφορετικό.""Οι βραδιές Champions League είναι μαγικές και θυμάμαι ακόμη πώς αισθάνθηκα όταν το κατακτήσαμε. Όταν, όμως, χάνεις είναι πολύ άσχημο συναίσθημα. Δεν θέλω να μου ξανασυμβεί".
Keywords
Τυχαία Θέματα