Επιστροφή Μιχαλήτσου στον Αρη

Μετά από 8 μήνες ο Γιάννης Μιχαλήτσος επιστρέφει στον Αρη, με την κίτρινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την ανάληψη του πόστου του τεχνικού συμβούλου. Μία κίνηση που εντάσσεται στα πλαίσια της περαιτέρω προσπάθειας ενίσχυσης του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας.

Ο Μιχαλήτσος στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου είχε επιλεγεί να αποτελέσει τον διάδοχο του Εκτορ Ραούλ Κούπερ και παρά το γεγονός ότι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο παρέμεινε για περίπου δύο μήνες, μέχρι τις 7 Μαρτίου μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή

με 0-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από το γκολ του νυν ποδοσφαιριστή του Αρη Βικτοράς Γιάκομπ και λίγες μέρες μετά τον διαδέχθηκε ο Σάκης Τσιώλης.

Εργομετρικές εξετάσεις, κατ' ιδίαν συζητήσεις και διπλές προπονήσεις. Αυτά περιλαμβάνει η αρχή της συνεργασίας μεταξύ του Μίχαλ Πρόμπιερζ με τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Η δικαδικασία των εξετάσεων θα ξεκινήσει από αύριο (09/11) όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο προπονήσεις. Ο Πρόμπιερζ δείχνει αποφασισμένος να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το επόμενο 12ήμερο που ακολουθεί έως την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι συζητήσεις που θα έχει με αρκετούς παίκτες. Ο Πολωνός προπονητής έχει πλέον σαφέστατη εικόνα περί των μέχρι στιγμής επιδόσεων του κάθε παίκτη, για τους περισσότερους θεωρεί ότι είναι κατώτερες της ποιότητάς τους και θα επιδιώξει να μάθει τους λόγους. Η σχετική διαδικασία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει επίσης από αύριο (09/11), αφού ο Πολωνός δεν θέλει να αφήσει τον χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα