Εύκολα ο Ολυμπιακός, 30άρα στον ΠΑΟΚ!

Ενα δεκάλεπτο άντεξε ο ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, όμως στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Δικέφαλο με αποτέλεσμα να πάρει μια εύκολη νίκη με 90-60 για την 14η αγωνιστική της Α1. Κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους για άλλη μία φορά ο Γιώργος Πρίντεζης, ντεμπούτο έκανε ο Τζόι Ντόρσεϊ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Δήμος Ντικούδης πάλευε μόνος

του...

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι να πάρει μπροστά η μηχανή των γηπεδούχων στο δεύτερο δεκάλεπτο. Μέχρι τότε, ο ΠΑΟΚ διεκδικούσε ό,τι μπορούσε στο ΣΕΦ και με τους Ντικούδη, Καλαμπόκη να τραβάνε επιθετικά την ομάδα τους, το σκορ στο 10' ήταν 20-23.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, όμως, ο Ολυμπιακός έτρεξε ένα σερί 15-2, μετατρέποντας το 20-25 του 11' στο 35-27 του 16' και από εκείνο το σημείο και μετά δεν... κοίταξε ξανά πίσω (45-36 το ημίχρονο).

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η άμυνα των ερυθρολεύκων "έσφιξε" ακόμα περισσότερο, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να πετύχουν μόλις 9 πόντους. Από την άλλη, ο Πρίντεζης, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα τον τελευταίο καιρό και "αντικατέστησε" επάξια τον τραυματία Σπανούλη όσο καιρό έλειπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δεν είχε αντίπαλο στο παρκέ και οδήγησε την ομάδα του στο 67-45 του 30'.

Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε, πέραν από την τελική διαφορά, αφού ο νικητής είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς (90-60 το τελικό αποτέλεσμα).

Το άλλο ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού ήταν η πρώτη εμφάνιση του Τζόι Ντόρσεϊ με τα ερυθρόλευκα. Σε 12 λεπτά, ο αμερικανός πέτυχε 2 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ, είχε ένα κλέψιμο, μία ασίστ και ένα λάθος, δείχνοντας ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα