Επιασε δουλειά ο Μασάδο στον Αρη

Υπό το βλέμμα του Μανουέλ Μασάδο πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Αρη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, ενόψει του αυριανού (16/01) αγώνα με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος προπονητής προσπάθησε να ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών, εκτίμησε ότι θα πρέπει να δείξουν τις δυνατότητές τους, ενώ για τελευταία φορά θα καθίσουν αύριο (16/01) στον πάγκο οι Γιάννης Μιχαλήτσος,

Γιώργος Σεμερτζίδης.

Είναι σαφές ότι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν είναι καλό, έπειτα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε το αρνητικό αποτέλεσμα. Συν τοις άλλοις, οι λύσεις είναι περιορισμένες σε αγωνιστικό επίπεδο, όπως εξάλλου παραδέχθηκε ο Μιχαλήτσος. Το βασικότερο πρόβλημα έχει να κάνει με την επιθετική γραμμή.

Ο Νέρι Καστίγιο είναι τιμωρημένος έπειτα από την αποβολή του στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, Τσέζαρεκ και Γιάκομπ δεν υπάρχουν πλέον στην ομάδα και ο μοναδικός παίκτης - από τους έμπειρους - που έχει χρησιμοποιηθεί στη κορυφή της επίθεσης είναι ο Καρίμ Σολτάνι.

Ωστόσο, ο Γαλλοαλγερινός έδειξε ουδεμία διάθεση στα 10-15 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου, συμπεριφορά που ενόχλησε ακόμη και τους ίδιους τους συμπαίκτες του, τη στιγμή που αυτοί προσπαθούσαν με. νύχια και με δόντια να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το τεχνικό δίδυμο του Αρη δεν προσανατολίζεται στη σκέψη χρησιμοποίησης του Γαλλοαλγερινού. Κι εφόσον καταλήξει σε αυτή την απόφαση, τότε το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί στη κορυφή ο νεαρός Τριανταφυλλάκος. Σε αυτή τη περίπτωση, ο Ουμπίντες θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, Γιαννιώτας και Νέτο θα είναι στην αριστερή και δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, Φατί-Παπαστεριανός θα είναι τα αμυντικά χαφ, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Μίσελ, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Λαζαρίδης.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να παίξει στη κορυφή ο Καζναφέρης, αφού η φυσική θέση του είναι στην επίθεση και όχι στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Σε αυτή τη περίπτωση, αμυντικός οπισθοφύλακας θα είναι ο Ντάρσι Νέτο, ο Γιαννιώτας θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Ακόστα θα παίξει στην αριστερή πτέρυγα και ο Ουμπίντες πίσω από τον Καζναφέρη. Στη διάθεση του τεχνικού διδύμου του Αρη βρίσκονται πάντως 21 παίκτες - εκτός δηλαδή του τιμωρημένου Καστίγιο - και αύριο (16/01) θα καταλήξουν στους Β«18Β» που θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα